RAZOTKRIVENO PRAVO LICE SLOBODE MIĆALOVIĆ: Neće joj biti dobro, SVI SU U ŠOKU! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

oduševila

RAZOTKRIVENO PRAVO LICE SLOBODE MIĆALOVIĆ: Neće joj biti dobro, SVI SU U ŠOKU! (FOTO)

Glumica će u avgustu napuniti 41 godinu.

Objavljeno: 14:32h

Sloboda Mićalović često svoje društvene mreže koristi kako bi isticala koliko je važna nega kože i lica, te ne odstupa od toga da isto tako potencira i prirodni izgled, bez invazivnih tretmana i poduhvata, što je svakako za veliku pohvalu.

Poznato je da se za nju veže epitet "jedne od najlepših dama na našoj javnoj sceni", a popularna glumica je i ovog puta oduševila pratioce, kada je javno objavila selfi na kom je bez šminke.

Sloboda Mićalović
foto: Instagram

Glumica će u avgustu napuniti 41 godinu, a svoje lice bez bora može zahvaliti majci prirodi, ali i redovnom odlasku na masažu.

"Nikada nisam otišla na spavanje sa šminkom, moja jutarnja kao i večernja rutina podrazumevaju - umivanje, hranljivi tonik, različite serume, kremu za predeo oko očiju i kreme, dnevnu i noćnu. Kada putujem, baš sve proizvode ponesem sa sobom i ne preskačem nijedan korak. Koža pamti i lepo vrati kada brinete o njoj," ispričala je jednom Sloboda.

Da lepota ne dolazi samo od kremica i losiona, svesna je i Sloboda koja kaže da se trudi da obogati um i telo, te da se to itekako vidi na licu.

"Vežbam tri puta nedeljno, imam trenera koji brine o meni da sa svojih četrdeset godina mogu da ostanem u kondiciji koju sam imala i pre deset godina. Uvek sam trenirala sa profesionalcima, pobornik sam ideje da svako treba da radi svoj posao. Moje predstave su zahtevne i bez toga ne bih mogla, plus svakodnevni stres," priznala je Sloboda.

1 / 5 Foto: Instagram

Bonus video:

00:37

Sloboda Mićalović u Trebinju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.