ISPLIVALA PORAŽAVAJUĆA ISTINA O SORAJI VUČELIĆ: Ostaćete ZAPANJENI!
Foto: Instagram printscreen/sorajavucelic

šok

ISPLIVALA PORAŽAVAJUĆA ISTINA O SORAJI VUČELIĆ: Ostaćete ZAPANJENI!

Tokom proteklih godina Soraja je prilično izmenila svoj lični opis.

Objavljeno: 13:51h

Soraja Vučelić, kojoj je prošlog leta zabranjen ulazak u Srbiju, imala je težak život od detinjstva.

Ona je rano ostala bez majke, odrastala je u Domu za nezbrinutu decu i u hraniteljskoj porodici, a sa ocem je tek kasnije uspostavila pristojan odnos. Starleta se rodila u Kninu 1986. godine, a njenu majku Anku roditelji su izbacili iz kuće kada su saznali da je trudna jer se nisu slagali sa njenim izborom.

1 / 6 Foto: Instagram

Sorajin otac nije mnogo mario za ćerku, pa se Anka sa malom Sorajom vratila u Crnu Goru u Bar. Pošto nije imala od čega da je izdržava, dala ju je na staranje hraniteljskoj porodici koja je živela u Vojvodini. Zbog daljine, susreti majke i ćerke nisu bili mogući, tako da je Anka posle nekoliko meseci Soraju smestila u Dom za nezbrinutu decu u Bijeloj.

Kada je porodica oprostila Anki, ona i Soraja prešle su da žive kod Ankine braće. Nažalost, Anka se razbolela i preminula kada je Soraja imala samo 17 godina. Soraja je jedno vreme živela i s ocem, ali se, čim je završila srednju školu, osamostalila i preselila u Beograd. Kako se priča, ona je znala da se ponaša bahato, a umela je i da se potuče s nekim iz čistog mira. Prvi put pojavila u "Velikom bratu" 2011. godine. To joj je bila odskočna daska.

Tokom proteklih godina Soraja je prilično izmenila svoj lični opis, navodno je imala osam estetskih zahvata, a silikone u grudi prvi put je ugradila 2010.

Dok je boravila u rijalitiju, za razliku od ostalih učesnika, koji su kao kontakte ostavljali telefone članova porodice, Soraja je, pošto nema majku, a oca nije želela da eksponira, ostavila broj telefona svoje tadašnje najbolje drugarice.

Drugarica je potvrdila Sorajinu životnu priču.

Strani mediji danas Soraju predstavljaju kao studentkinju psihologije i to sa visokim prosekom koji iznosi devet, prema njenim rečima barem. Ona je u međuvremenu priznala da je fakultet zapostavila, ali da želi da ga završi, a za to vreme znanje nadograđuje filozofskom literaturom koju čita na putovanjima. Ipak, pošto je Soraji zabranjen ulazak u Srbiju, postavlja se pitanje kada će uopšte moći da završi fakultet.

Soraja Vučelić
foto: Instagram

Bonus video:

00:13

MINIĆ I GOLE NOGE! ZIMA IM NE MOŽE NIŠTA: Ana Korać i Soraja pozirale na Jahorini, nema ko se nije okrenuo za njima!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.