KONSTRAKTA PRED SPEKTAKL NA EXIT-U GOVORI EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Detalji koji su sve zanimali, KONAČNO SE ZNA!
Foto: Stefan Stojanović

ISKRENA

KONSTRAKTA PRED SPEKTAKL NA EXIT-U GOVORI EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Detalji koji su sve zanimali, KONAČNO SE ZNA!

Planovi se kuju u hodu, između koncerata i drugih, trenutno brojnih, obaveza. - otkrila nam je Konstrakta u toku razgovora.

Objavljeno: 20:31h

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, pevačica Ana Đurić Konstrakta, krunisaće ovogodišnji festival Exit i nastupiti u nedelju, 10 jula, i to sa svetskom premijerom jedinstvenog multimedijalnog performansa, a mi smo dva dana pred spektakl imali tu čast da razgovaramo s njom.

Poznato je da je pevačica štura kada je njen privatni život u pitanju, a uvek pak je isti u centar medijskih nagađanja i spekulacija, dok ona nastoji da u prvi plan promoviše svoj talenat, specifične i jake poruke koje prate njenu muziku i performanse, potencira kako umetnica mora biti zdrava, međutim, za naš portal je ekskluzivno progovorila o do sada nepoznatim detaljima.

Konstrakta
foto: Nenad Kostić

* Uspevate li da svoj univerzum sačuvate od spoljnih uticaja?

- Univerzumi su povezani. Valjda.

* Kako se osećate sada kada su se slegli utisci nakon Evrovizije i ogromne medijske pažnje, koja Vam se kako se u nekim situacijama činilo i nije baš dopadala; koji su Vam novi planovi?

- Stvari dolaze na neki primereniji nivo za mene, kada je medijska pažnja u pitanju. Planovi se kuju u hodu, između koncerata i drugih, trenutno brojnih, obaveza. Nadam se da će jesen doneti neko vreme za rad u studiju.

* Malo se zna o Vašem detinjstvu. Kakvo je ono bilo i da li ste sebe zamišljali kao umetnicu i vizionara koji želi da promeni svet i pošalje društvu tako bitnu poruku?

- Moje rano detinjstvo je bilo lepo i uglavnom bezbrižno. Kasnije se malo zakomplikovalo, ali to je život, i na tome sam čak i zahvalna. Nisam nikad zamišljala svoju profesiju, nisam čak ni razmišljala svesno o tome šta želim, ali znam da me je oduvek radovao kreativni timski rad i rad za dobrobit zajednice.

1 / 5 Foto: Profimedia

* Umetnice bije glas da su često u svom svetu, stalno tragaju za slobodom a kompromisa skoro i da nema. Kako se nosite sa tim?

- Ne doživljavam umetnike na taj način. Beskompromisnost i upornost u promišljanju sveta, našeg sveta, nije ono što rade samo umetnici.

* Kako bi ste u jednoj reči opisali svoj brak?

- Dobarkaotakav!

* Šta publika od Vas može da očekuje na Exitu i kakav nastup pripremate?

- U pitanju je festivalski nastup od 50 minuta, tako da ćemo izvesti pesme koje su nam sada bliske – ono što je objavljeno kao Konstrakta, i neke poznatije od Zemlje gruva. Nastupamo bez duvača, sa malo više elektronike i biće malo zabave izmedju pesama. - zaključila je za naš portal Konstrakta.

Konstrakta
foto: Ana Paunković

Bonus video:

03:10

KONSTRAKTA JE TREBALO DA POBEDI Didi Džej ishvalila Anu Đurić, pa progovorila o sukobu sa Karleušom BEZ DLAKE NA JEZIKU REKLA SVE!

(Espreso/ Ermin Biberović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.