NAJŠOKANTNIJI STAJLING MLADIĆA NA OVOGODIŠNJEM EXIT-U: Vrteo ZADNJICOM I UVIJAO SE U TANGA TRENERCI, EKSKLUZIVNO!
Foto: Espreso, Promo

napravio spektakl

NAJŠOKANTNIJI STAJLING MLADIĆA NA OVOGODIŠNJEM EXIT-U: Vrteo ZADNJICOM I UVIJAO SE U TANGA TRENERCI, EKSKLUZIVNO!

Sigurni smo da je malo ko od prisutnih na ovogodišnjem Exit-u ostao ravnodušan na stajling ovog zanimljivog, kreativnog, energičnog i najpre hrabrog mladića.

Objavljeno: 18:39h

Popularni letnji muzički festival Exit počeo je juče i trajaće sve do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a mnogobrojna publika se uvek potrudi da raznim specifičnim performansima, nesvakidašnjim stajlinzima, originalnim porukama, parolama i neizmernom energijom prirede veče za pamćenje, a mi smo se potrudili da vam ekskluzivno prikažemo osobu koja nas je očarala neobičnim, ali isto tako i vrlo hrabrim stajlingom, dok je sve to još dodatno upotpunio originalnim plesom i prosto doveo atmosferu do usijanja, ali isto tako i našu reporterku sa lica mesta potpuno ostavio bez teksta.

Naime, mladić je na sebi imao nesvakidašnje "tanga pantalone" koje su imale dubok izrez otpozadi, što je vrlo smelo otkrilo njegovu zadnjicu, a sve to ispratila je i providna jakna zanimljivog kroja, tako da nema sumnje da je ovo jedan od najupečatljivih i najoriginalnijih stajlinga na ovogodišnjem festivalu.

Ovaj kreativni mladić je takođe odisao neverovatnom harizmom i pozitivnom energijom, te ga shodno tome nije bilo teško uočiti, tako da nas je oduševilo kada smo primetili osobu koja se na pravi način provodi i primer je kako mlada osoba treba da uživa u čarima noćnog provoda i dobre zabave.

1 / 4 Foto: Espreso

Inače, po prvi put EXIT je sinoć imao dve ceremonije otvaranja, od kojih prvu na Pachamama bini od 20 časova, a drugu na Glavnoj u ponoć, uz vatromet. Događaj na Pachamami, nakon emotivnog govora Henry Ammara, obeležili su mladi rusko-ukrajinski par Marija i Ilija koji su nakon poljupca pustili simbolične 22 bele golubice za 22 godine Exita i time porukom mira, ljubavi i jedinstva simbolično otvorili festival.

Njegov temperamentni i odvažni ples možete pogledati u prilogu ispod, tako da se nadamo da ćete podjednako kao i mi uživati u njegovoj sjajnoj energiji, neverovatnim pokretima i nastupu koji nam je priredio:

Bonus video:

02:56

VI STE NEVEROVATNI Pevač Sabatona održao emotivni govor: Jedva čekamo da se vratimo u Novi Sad

(Espreso/M.Ć./E.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.