NA SAHRANI SU SVI GLEDALI U NJENU TORBU: RAZOTKRIVENA NIKOLINA PIŠEK, ovo nema SVAKO!
Foto: Nenad Kostić

da se naježiš

NA SAHRANI SU SVI GLEDALI U NJENU TORBU: RAZOTKRIVENA NIKOLINA PIŠEK, ovo nema SVAKO!

Da je posebno slaba na francuske brendove, pokazuje i činjenica da je Nikolina veran kupac još jednog brenda.

Objavljeno:

Nikolina Pišek je već godinama jedna od najstilizovanijih žena u regionu, te ne čudi činjenica da veliku ljubav gaji i prema aksesoarima, a posebno tašnama.

Udovica Vidoja Ristovića tako može da se pohvali torbicama najeminentnijih francuskih kuća, koje slove i za najskuplje.

Tako je Nikolina tokom godina u raznim prilikama uvek imala i modele tašni koje kod žena mogu da izazovu ljubomoru, a dva skupocena modela ona je ponela i na dva tužna događaja na kojima se pojavila u poslednje vreme - na sahrani njenog iznenada preminulog supruga Vidoja, a potom i na pomenu.

1 / 4 Foto: KURIR.RS/A.PANIĆ

Pišekova je na sahrani svog supruga na Novom groblju pored svedenog stajlinga u crnoj boji, kako i priliči jednoj udovici, imala i raritetnu tašnu od krokodilske kože, čija je cena neverovatna - 43.000 evra, a neki modeli se na sajtovima za prodaju luksuznih aksesoara mogu naći i za 100.000 evra, u zavisnosti od toga koliko je egzotična koža i koja je boja u pitanju.

Pored tog modela, Nikolina poseduje i nekoliko modela istog francuskog breda, čija se cena kreće oko 20.000 evra pa naviše, ali i čuvene "birkinke", koja se mogu kupiti za 25.000 evra, pa do nekih retkih modela koji idu i preko 100.000 evra.

Da je posebno slaba na francuske brendove, pokazuje i činjenica da je Nikolina veran kupac još jednog brenda. U svom vlasništvu ona ima nekoliko modele poznatog brenda, a jedan od njih je nosila i na 40-dnevnom pomenu svom suprugu Vidoju, kada smo je poslednji put i videli u javnosti. Ona se tada odlučila za večni klasik - model "2.55", čija je cena oko 7.000 evra.

Vidoje Ristović
foto: Printscreen Instagram/vidojeristovic

Pored tašni, Nikolina je velika ljubiteljka i skupocenih haljina. Tako je na nekoliko javnih dešavanja u prošlosti nosila revijske haljine, koje mogu da koštaju i do 20.000 evra.

Podsetimo, iako Nikolina poslednjih nedelja preživljava pravu porodičnu dramu sa ocem svog supruga Mišom Grofom u vezi s nasledstvom i onim što je ostalo iza pokojnog Vidoja, ono što se neće dovoditi u pitanje da zaista pripada njoj jeste kolekcija skupocenih aksesoara, od kojih bi mogla da pazari trosoban stan u elitnom delu Beograda.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.