SLUČAJ RIKI MARTINA I DALJE TRESE SVET: Dobio je ZABRANU PRILASKA, a evo i nešto o IDENTITETU "ŽRTVE"
Foto: Profimedia

da se naježiš

SLUČAJ RIKI MARTINA I DALJE TRESE SVET: Dobio je ZABRANU PRILASKA, a evo i nešto o IDENTITETU "ŽRTVE"

Slavnom pevaču je naređeno da se uzdrži od bilo kakvog kontakta sa podnosiocem peticije

Objavljeno:

Riki Martin optužen je nedavno za zlostavljanje, a sada je i zvanično preko svog Tviter naloga negirao te optužbe koje su dovele do toga da mu je izrečena zabrana prilaska bivšem prijatelju i partneru.

Prema portorikanskim novinama El Vocero, latino pevač je izlazio sa podnosiocem prijave za zlostavljanje sedam meseci pre nego što se par razdvojio pre dva meseca. Međutim, Martin nije prihvatio raskid i više puta je pokušavao da stupi u kontakt sa svojim bivšim partnerom.

Martin je optužen da ga je često zvao i da je "najmanje u tri navrata viđen kako luta izvan svog prebivališta, što je podnosioca prijave dovelo da strahuje za svoju bezbednost.“

1 / 5 Foto: Profimedia

Slavnom pevaču je naređeno da se uzdrži od bilo kakvog kontakta sa podnosiocem peticije, fizički ili putem telekomunikacija, preko mejlova i društvenih medija.

Portparol ondašnje policije Aksel Valensija odbio je da javno kaže ko je tražio zabranu prilaska, pošto je anonimnost stranke obezbeđena prema zakonu Portorika o nasilju u porodici.

Početkom jula, Asošijeted pres je izvestio da je sudija Raiza Kajigas Kampbel potpisala nalog o zabrani prilaska, iako policija tada nije mogla da utvrdi gde se Riki Martin nalazi i da mu ga zvanično uruči. Nalog, inače, ističe 21. jula, nakon čega će Martin i podnosilac prijave biti pozvani na raspravu.

Martin je prvi put javno negirao optužbe u saopštenju objavljenom na Tviteru u ponedeljak 4. jula.

- Nalog za zaštitu iznet protiv mene je zasnovan na potpuno lažnim navodima, tako da ću kroz sudski proces odgovoriti činjenicama i dostojanstvom koje me karakterišu - napisao je on, dodajući da pošto je to pravni predmet koji je u toku, u ovom trenutku ne može da daje detaljne izjave.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.