NAŠ POZNATI PEVAČ JE GEJ! Upravo saopšteno ŠOK SAZNANJE, OŽENJEN JE!
Foto: Profimedia, Ilustracija/Espreso.co.rs

afera

NAŠ POZNATI PEVAČ JE GEJ! Upravo saopšteno ŠOK SAZNANJE, OŽENJEN JE!

Naš oženjeni pevač već godinu dana je u vezi sa svojim frizerom.

Objavljeno:

Da su sve prave ljubavi tužne, najbolje zna oženjeni pevač, ali kako se čini neće moći da ostane veran supruzi jer njegovo srce pripada - drugom muškarcu!

Pevač je navodno već godinu dana u strasnoj i tajnoj ljubavnoj vezi sa svojim frizerom.

- Za javnost on uživa u skladnom braku, a supruga i ne sluti da njen suprug već godinu održava tajnu vezu sa svojim frizerom.

I dok njegova supruga živi u blagoslovenom neznanju, lišena svake pomisli da je muž vara sa muškarcem, to nije slučaj sa pevačevim dečkom, koji svaki čas folkeru pravi neprijatne scene i ljubomorne ispade.

- Par je prošao kroz ozbiljnu krizu kada je iz medija saznao za venčanje svog dečka. Do tada je slepo verovao u priču koju mu je pevač servirao da mu je devojka samo marketing i pristajao je da se tajno viđa s njim. Njihova veza je tada prošla kroz ozbiljnu krizu, blokirao je dečka na društvenim mrežama, ali kako to obično biva, par se ubrzo pomirio - ispričao je izvor.

- Jedan naš oženjeni pevač već godinu dana je u vezi sa svojim frizerom, a svoj odnos kriju kao zmija noge - kaže izvor, i dodaje da je pevač svoje biseksualne sklonosti pokazivao i ranije, kada je bio uhvaćen kako se dopisuje sa drugim muškarcem.

Gej
foto: Profimedia/Ilustracija

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.