NIJE VIŠE MOGLA DA IZDRŽI, KARLEUŠA USLIKANA SA OVIM MUŠKARCEM! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

šok

NIJE VIŠE MOGLA DA IZDRŽI, KARLEUŠA USLIKANA SA OVIM MUŠKARCEM! (FOTO)

Divna koja je u svoje vreme važila za najlepšu Beograđanku sa 19 godina se udala za Dragana Karleušu koji je u to vreme radio potpuno drugi posao.

Objavljeno: 16:02h

Pevačica Jelena Karleuša juče je obavestila javnost da se razvodi od supruga Duška Tošića nakon 14 godina braka, dok se Duško na ovu temu do sada nije javno izjašnjavao.

Ipak, njegov stav je jasan i on definitivno ne želi da komentariše razvod, niti poruku svoje sada već bivše supruge javno.

Ipak, jedan muškarac u životu srpske dive uvek je prisutan i u dobru i u zlu, zauvek. U pitanju je njen otac, umirovljeni inspektor Dragan Karleuša (73), bivši suprug pokojne Divne Karleuše.

1 / 6 Foto: Dragana Udovičić

Divna koja je u svoje vreme važila za najlepšu Beograđanku sa 19 godina se udala za Dragana Karleušu koji je u to vreme radio potpuno drugi posao. Divna i Dragan su se razveli dok je Jelena još bila mala, ali su još nekoliko godina živeli zajedno. Nakon rastanka Dragan je u drugom braku dobio dva sina. Divna je o bivšem suprugu uvek imala reči hvale jer nikada nije zaboravila ljubav koju je na početku osetila. Jelenina polubraća Ivan i Nikola pojavili su se u javnosti prvi put kad je pevačica proslavljala 10 godina braka sa Duškom Tošićem.

Svojim pratiocima na Instagramu pohvalila svojevremeno kako uživa na brodu te im je podelila i par fotografija na kojima pozira u provokativnim pozama.

Karleuša je fanovima podelila i fotografiju na kojoj pozira s ocem. Pevačica s njim ima jako dobar odnos, mada retko u javnosti priča o njemu te se često ne slika s njim, ali je jasno da joj je on jedan od najvećih oslonaca u ovom teškom životnom periodu.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.