MUK ISPRED DOMA KARLEUŠE! Misteriozni muškarac već SATIMA ISPRED VILE, Jelena NE IZLAZI! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

šta se dešava?

MUK ISPRED DOMA KARLEUŠE! Misteriozni muškarac već SATIMA ISPRED VILE, Jelena NE IZLAZI! (FOTO)

Stariji gospodin u radnom odelu otvorio je kapiju majstoru koji je sedeo više od pola sata u kolima.

Objavljeno:

Pevačica Jelena Karleuša isti dan kada je objavila da se razvodi od Duška Tošića doživela je pravu nezgodu zbog nevremena.

Naime, Karleuša se uputila kod tetke Danijele koja je bila sa njenom ćerkom Nikom, ali u toku poplave džip joj se zaglavio o čemu je govorila. Sada smo se našli ispred Karleušinog doma gde se "drama" izgleda nastavila.

Karleuši su navodno zapušeni slivnici u dvorištu, pa jedan čovek sedi i čeka je u automobilu kako bi pogledao odvod. Jelena je pozvala čoveka koji je preneo da je u gužvi i da će stići u dom kako bi rešili sve probleme.

Stariji gospodin u radnom odelu otvorio je kapiju majstoru koji je sedeo više od pola sata u kolima. Kako se prenosi, u pitanju je zapušena kanalizacija.

00:03

Majstor bez Karleuše ulazi u njenu kuću

Podsetimo, Karleuša se na Instagramu zahvalila svima koji su joj pomogli da se izvuče iz poplave.

"Sinoć, dok sam pokušavala da dodjem do tetke Danijele koja je u njenim kolima bila zaglavljena u pravom jezeru na Bežaniji (sa njom u kolima je bila moja ćerka Nika) džipom sam uletela preduboko, ne razmišljajući, uprkos upozorenjima policije. Ostala sam i sama zaglavljena u vodi koja je sve više nadirala. Srećom, ima divnih građana koji su mi iako i sami u nevolji sa kolima, muški i dzentlmenski pomogli. Hvala im, hvala spasiocima i policiji, kao lavovi su radili svoj posao spasavajući građane pa i mene", pisala je Karleuša.

1 / 3 Foto: Kurir

Bonus video:

00:21

VILA OD 2.500.000 € ograđena žicom

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.