SVI ZABRINUTI ZA VESNU DE VINČI! Kost i koža, NEPREPOZNATLJIVA! ŠTA JE OVO BRE?! (FOTO)
Foto: © ATA Images

ŠOK

SVI ZABRINUTI ZA VESNU DE VINČI! Kost i koža, NEPREPOZNATLJIVA! ŠTA JE OVO BRE?! (FOTO)

Mnogi su je zamolili da to batali i vrati se normalnom životu.

Objavljeno:

I dalje je na snazi čuveno gladovanje Vesne De Vinče. Predstavnica kompanije Mss Yu s početkom svakog leta voli da organizam očisti i rehabilituje ga, konzumirajući na dnevnom nivou samo vodu, limunadu bez šećera, čajeve i pokoju trešnju po uzoru na Dalaj Lamu.

Sa dijetom, koja je u bukvalnom smislu gladovanje, jer Vesna hranu ne koristi, ona je počela pre 24 dana, a prema njenom poslednjem javljanju oseća se odlično.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram/vesnadevinca

- 24 dan gladovanja. Počelo je radovanje! Velika radost nastaje u trenucima kada shvatiš da je duh potpuno zagospodario tvojim telom, da duh sada počinje da lagano upravlja. Prethodnih dana je naravno duh vodio igru gladovanja ali sa naporom! Sad prelazimo u lakoću.! Ovaj osećaj ne mogu da Vam opišem kao na primer ni verovanje u Boga. Bog se oseća! I taj divni osećaj je neopisiv - napisala je Vesna pre par sati ispod fotografije na kojoj se vidi da je drastično smršala, gotovo do neprepoznatljivosti.

Gladovanje Vesne De Vinče, uprkos njenim izjavama da je puna energije, zabrinulo je njene pratioce i porodicu, te su je mnogi zamolili da to batali i vrati se normalnom životu.

Vesna De Vinči
foto: Instagram

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.