"SVE STVARI SU MI U KESAMA": Karleuša objavila PRVI VIDEO NAKON RAZVODA, sve nam je pokazala!
Foto: Damir Dervišagić

otkrila

"SVE STVARI SU MI U KESAMA": Karleuša objavila PRVI VIDEO NAKON RAZVODA, sve nam je pokazala!

Pevačica se oglasila na svoj Instagram profilu i napisala javno saopštenje povodom ove teme

Objavljeno: 15:34h

Na društvenim mrežama, a potom i u medijima, odjeknula je šokantna vest - Jelena Karleuša i Duško Tošić danas doneli odluku da okončaju svoj brak nakon 14 godina.

Pevačica se oglasila na svoj Instagram profilu i napisala javno saopštenje povodom ove teme.

1 / 5 Foto: Ana Paunković

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo nas brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom.

Što je nešto na šta sam navikla, pa navalite. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem - istakla je Jelena Karleuša.

Pevačica je inače veoma aktivna na društvenim mrežama i redovno sa svojim pratiocima deli šta joj se dešava u privatnom životu. Tako je juče podelila snimak i pokazala njen garderober u novoj kući. Pevačica se preselila u novu vilu i sredila sve kako njoj odgovara. Mnoge žene bi joj pozavidele na komadima odeće koje poseduje, ali i na sauni koja se nalazi u njenom garderoberu.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

- Kao što ste primetili, počela sam sa prebacivanjem svojih stvari u moj novi garderober, u novoj kući. Tek sam počela, ovde će se puniti sigurno šest sedam dana. Garderober je veliki, ima super ogledala, ima super rasvetu, ima dva kupatila, izlaz u dvorište i što je najinteresantnije ima i saunu. Ja volim to i ovde ću se detoksirati. Obećavam da ću snimiti kako sve izgleda kada se sve završi, biće stvarno super, sada je sve u ovim kesama i u haosu - rekla je Jelena i pokazala svoj novi garderober.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.