JOVANA JEREMIĆ USLIKANA NA KOLENIMA GOTOVO SKROZ GOLA: Svi bulje tamo GDE JE STAVILA RUKU, ovo je ŠOK!
Foto: Printscreen

opa bato

JOVANA JEREMIĆ USLIKANA NA KOLENIMA GOTOVO SKROZ GOLA: Svi bulje tamo GDE JE STAVILA RUKU, ovo je ŠOK!

Inače, Jovana Jeremić otkrila je da planira da se podvrgne posebnom hirurškom zahvatu na grudima

Objavljeno: 14:17h

Voditeljka Jovana Jeremić koristi svaku priliku da na Instagramu podeli sa svojim pratiocima, saznanja do kojih je došla kroz život i koja su joj pomogla, a sve kako bi inspirisala druge.

- Da, padala sam. Jesam, ali sam se dizala iz ponora, poput feniksa, svaki put silnija, jer sam uvek imala sigurne štitnike. P. S. A i znala sam kako je najsigurnije da padnem - napisala je voditeljka u opisu fotografije, na kojoj je ona, odmah nakon pada sa rolera, drži se za kolena, a izraz lica joj odaje veliki bol.

Inače, Jovana Jeremić otkrila je da planira da se podvrgne posebnom hirurškom zahvatu na grudima.

1 / 5 Foto: RTV Pink printscreen

- Od septembra ću imati bolje poprsje. Imala sam fantastične grudi, ali dojila sam, volim to i drugo dete ću da dojim i ovo sada što imam su grudi majke. Želim da mi budu one stare, biće hirurška intervencija - kaže Jovana Jeremić.

- Neću stavljati silikone, već idem samo na zatazanje. Imam svoje grudi, ima sad sa masnim naslagama to što se radi, izvuku ti odozdo i stave ti u grudi. Ja moram dobro da izgledam, meni je to važno za posao - rekla je Jovana, koja je otkrila da je mišljenje publike ne zanima mnogo.

- Ja imam lep dekolte, to je deo mog seksipila, ja volim da potenciram svoj seksepil. Šta me briga što gledaju bake i deke, to sam ja, radim ono što volim i kako se osećam - kaže Jeremićeva za "Kurir".

Jovana je, podsetimo, ranije otvoreno govorila o korigovanju usana, odnosno povećavanju istih, kao i menjanju izgleda nosa, jer je, kako je govorila, "imala kvržicu" na njemu.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.