DANAS JE VELIKI BOGATAŠ, A NEKADA JE ČISTIO TOALETE U KAFANAMA: Svi ga ODLIČNO ZNATE, veliki je pevač!
Foto: Youtube printscreen/Nije Lako Biti Ja

DA LI JE MOGUĆE?

DANAS JE VELIKI BOGATAŠ, A NEKADA JE ČISTIO TOALETE U KAFANAMA: Svi ga ODLIČNO ZNATE, veliki je pevač!

Istakao da mu da na početku karijere život nije bio nimalo lak

Objavljeno:

Folk pevač Šerif Konjević stekao je ogromno bogatstvo tokom svoje dugogodišnje karijere, a sada je izneo detalje koje javnost nije znala.

Šerif je, naime, istakao da mu da na početku karijere život nije bio nimalo lak, te da je nakon svake svirke čistio kafanu u kojoj je nastupao.

- Ja sam krenuo da pevam u jednom restoranu u Bosni, ali sam tu više došao da učim da pevam, da steknem rutinu i kad se završi to pevanje čekali su me metla i krpa i ja sam posle toga čistio tu kafanu i WC - ispričao je pevač.

1 / 6 Foto: instagram/serifkonjevic

- U tom momentu je u moje mesto došao Ljubo Kešelj i još neki pevači, i on me je snimio na neku traku i odneo u Sarajevo i pusti čoveku kojeg je moj otac zaposlio kao direktora muzičke škole, i on, kada je čuo za mene, poslao me je kod Damira Babića i isto veče sam počeo da pevam u jednom lokalu. To veče sam završio s pevanjem i otišao kod konobarica po metlu i krpu, došao je gazda tog lokala da mi kaže da od sutra imam duplu platu i to je bilo presudno u mom životu i karijeri. Posle dva dana sam otišao u Beograd i krenulo je na neki način - prisetio se Šerif Konjević u emisiji "Iz profila" na Grandonlinu.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Grand online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.