HITNO OGLAŠAVANJE NIKOLINE PIŠEK, KONAČNO JE SVE PRIZNALA: Miša Grof će ZAUVEK pamtiti ove reči!
Foto: Nenad Kostić, Nemanja Pančić

haos

HITNO OGLAŠAVANJE NIKOLINE PIŠEK, KONAČNO JE SVE PRIZNALA: Miša Grof će ZAUVEK pamtiti ove reči!

Miša Grof je inače u intevjuu citirao prepisku između njegovog naslednika i snajke

Objavljeno:

Voditeljka Nikolina Pišek i njen svekar Miša Grof, nakon smrti istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, neprestaju ratuju u medijima i iznose prljav veš.

Naime, Miša Grof je izneo niz skandaloznih optužbi na račun Pišekove, nakon čega je ona reagovala.

1 / 3 Foto: Nenad Kostić

"Nikolina me je zvala pre sedam-osam dana sa nepoznatog broja da me pita zbog čega joj se ne javljam i zbog čega je mrzim, na šta sam joj ja rekao: "Ubila si mi jedino dete, kako da te ne mrzim", rekao je Miša u emisiji "Premijera-vikend specijal.

Tim povodom oglasila se Nikolina za Kurir i svekru poručila samo jedno:

"Nemam komentar, hvala. Ovo bi trebao komentarisati neki psihijatar", rekla je kratko Nikolina.

Miša Grof je inače u intevjuu za Kurir citirao prepisku između njegovog naslednika i snajke, u kojoj ona navodno traži pare od Vidoja, tvrdeći da je to radila gotovo svakodnevno.

Miša Grof je izneo i šokantnu tvrdnju da Nikolina stoji iza pljačke apartmana na Hrvatskom primorju Kaštel stari, koja se desila pre skoro dve godine, kad je njoj i Vidoju nestao nakit iz sefa u vrednosti od 270.000 evra i 68.000 u kešu.

1 / 5 Foto: Printscreen

- To je previše pikantno i sve je još sveže. Iz dnevnika sam saznao da je moj Vidoje svakog meseca morao da šalje njenoj ćerki i nekom njenom dečku iz Edinburga određenu svotu novca. Postoje sve uplatnice na Hanu Leonardo. Možeš misliti, da nisu oni potomci Leonarda da Vinčija?! Ma on ih je sve finansirao. U dnevnicima ima materijala da ti se zavrti u glavi. Ja sam njih sklonio kod jedne osobe od poverenja jer ih je Nikolina više puta tražila, čak je išla i u policiju zbog dnevnika i telefona.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.