DALA JE 150.000 EVRA ZA OVO?! Aleksandra i Filip Žiivojinović LEŽE NA PARAMA!
Foto: Nemanja Nikolić

svaka čast!

DALA JE 150.000 EVRA ZA OVO?! Aleksandra i Filip Žiivojinović LEŽE NA PARAMA!

Veliki su profesionalci i ne žale pare!

Objavljeno:

Pevačica Aleksandra Prijović nikada nije štedela novac kada je reč o ulaganju u njenu karijeru, pa je tako i ovog puta izdvojila ogromnu cifru.

Naime, Aleksandra je čak uložila 150.000 evra, a rad na spotovima je prepustila produkcijskoj kući koja je u vlasništvu njenog supruga, Filipa Živojinovića.

Aleksandra Prijović
foto: Instagram

Prija je snimila sedam novih pesama. Tri numere je već objavila i za kratko vreme su postale pravi hitovi, za još dve je snimila spotove i čeka trenutak kada će ih plasirati javnosti, a za preostale pesme kadrove planira da snimi u Njujorku koji će uskoro posetiti.

- Na nove Aleksandrine pesme se dugo čekalo budući da godinama nije izdala album. Zbog toga nikoga i nije začudilo kada je kupila sedam pesama od najskupljih autora sa kojima sarađuje više od deceniju. Naravno, odmah je isplanirala spotove za svaku od tih pesama, a zaduženje oko organizacije prebacila je na Filipovu produkciju - rekao je izvor.

1 / 6 Foto: ANA PAUNKOVIĆ

- Za sada je snimala pet spotova, od čega je tri objavila. Uskoro ih čeka put u Ameriku, gde će se snimati kadrovi za ekranizaciju poslednje dve pesme - priča izvor i navodi da će Prija platiti put u Ameriku za više od 20 ljudi iz svog tima.

- Prija je već jednom snimala spot u Njujorku pre pet godina i izuzetno su joj se dopala mesta koja taj grad nudi. Predložila je Filipu da ponove put i povedu ceo tim kojem će platiti putne troškove i smeštaj, pa će ih to dodatno koštati oko 40.000 evra - kaže izvor, i otkriva da su Prijovićevu stilizovali najpoznatiji srpski dizajneri koji su mesecima pravili haljine koje pevačica nosi u novim spotovima.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.