OBOŽAVA DEKICE, ALI I DA POZIRA GOLIŠAVA: Milijana se skinula u KUPAĆI i pokazala LINIJU, PENZONERI PRESREĆNI
Foto: Instagram printscreen/milijanabogdanovic

da se naježiš

OBOŽAVA DEKICE, ALI I DA POZIRA GOLIŠAVA: Milijana se skinula u KUPAĆI i pokazala LINIJU, PENZONERI PRESREĆNI

Pokazala što više kože!

Objavljeno:

Nekadašnja rijaliti zvezda Milijana Bogdanović rešila je da privuče pažnju jačeg pola na društvenim mrežama.

Milijana se fotografisala u minijaturnom bikiniju, a na sve to je i razvlačila tračice kako bi pokazala što više kože.

"Rešila da upozna novog starijeg gospodina", našalila se jedna korisnica Tvitera, aludirajući na to što je Bogdanovićeva poznata po tome što preferira i po nekoliko decenija starije muškarce.

Milijana Bogdanović
foto: Printscreen

- Svaki dan idem na posao koji volim. Viđam se sa ljudima koje volim i koji me vole (takvu kakva sam). Da sam htela da živim u drugom gradu i da radim drugi posao, znam da znate da bih to i uradila. To vas i muči. Viđam se sa čovekom koji mi se sviđa. Ne znam zašto brinete - poručila je Milijana nedavno putem Instagrama.

- I, da, volim da popijem poneku čašicu posle posla, ne uvek. Jeste li vi srećni dok pričate o mojoj sreći, a mislite da pričate o mojim problemima?

1 / 9 Foto: Printscreen Instagram/milijana_official

Podsetimo, Milijana Bogdanović je jedna od najkontroverznijih učesnica rijalitija "Parovi", pre svega, zbog bogatog ljubavnog života sa uglavnom dosta starijim muškarcima. Rođena 24. decembra 1997. godine u Užicu, za kratko vreme je uspela da podigne pravu medijsku buru, a njene veze sa starijim i oženjenim muškarcima nailazile su na neodobravanje javnosti. Ipak, Bogdanovićeva nije previše marila za kritike, a svojim ponašanjem pokušavala je da opravda onu staru, narodnu da prava ljubav godine ne broji, samo što u njenom slučaju izgleda da joj "prava ljubav" redovno izmiče.

Javnost je čula za Bogdanovićevu kada su mediji počeli da pišu o njenoj vezi sa 53 godine starijim partnerom Milojkom Božićem. O ovom neobičnom paru prvo su pisali domaći mediji, a potom su o njima izvešavali čak i svetski mediji. Milijana je vremešnog Božića poznavala još od detinjstva jer je on bio njen komšija u selu Pilatovići gde je živela sa bakom.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.