NEMA ŠANSE DA PREPOZNATE KO JE NA FOTKI: Nekada ste je OBOŽAVALI, bila je UZOR, a sad izgleda neprepoznatljivo!
Foto: Prinskrin: Instagram/rlamandabynes

POTRESNO

NEMA ŠANSE DA PREPOZNATE KO JE NA FOTKI: Nekada ste je OBOŽAVALI, bila je UZOR, a sad izgleda neprepoznatljivo!

Amanda se borila protiv depresije, imala je nekoliko nervnih slomova, te je jedan period bila zavisna od alkohola i droge.

Objavljeno:

Američka glumica Amanda Bajns (36 ) proslavila se u tinejdžerskim komedijama "Sve što devojka može poželeti", "Ona je najbolja" i "Lak za kosu", a danas je totalno neprepoznatljiva.

Naime, nekadašnju lepotici paparaci su uhvatili u Los Anđelesu kada je na kratko izašla po kafu.

Ona je prošetala u ležarnom izadnju, na sebi je imala farmerke i sivu široku majcu, a mnogi su primetili da na ruci nema verenički prsten, te se mnogi pitaju da li glumica još uvek verena.

Kao i većina dečijih zvezda, i Amanda se borila protiv depresije, imala je nekoliko nervnih slomova, te je jedan period bila zavisna od alkohola i droge, ona je nekoliko puta bila i u bolnici za odvikavanje kao i psihoterapijama pod nadzorom lekara.

Amanda Bajns
foto: Print Screen Youtube/ mila tequila

Sve je krenulo nizbrdo 2012. godine kada je uhapšena zbog vožnje pod dejstvom opitaja, godinu dana kasnije uhvaćena je i kako puši marihuanu u lobiju zgrade u Nju Jorku gde je živela, a na policajce je s 36. sprata bacila stakleni bong.

Amanda je u tom periodu objavljivala i čudne fotografije, a iste godine je izazvala požar pred kućom ljudi koje nije poznavala, nakon čega je stavljena pod nadzor. Tada je završila na psihijatriji gde je utvrđeno da boluje od bipolarnog poremećaja i shizofrenije.

Od 2020. je verena za partnera Paula Mičaela kojeg je upoznala tokom odvikavanja, a i u njihovoj vezi je bilo burno. Amanda je jednom prilikom zvala policiju jer ga je zatekla dok je vandalizovao kuću svoje majke i gledao filmove za odrasle.

Amanda Bajns
foto: Print Screen Youtube/ mila tequila

Sada kada je glumica uhvaćena bez vereničkog prstena svi se pitaju da li su još uvek zajedno.

Amanda je poečla da se bavi glumom sa sedam godina, a već sa 13 je vodila svojoj šou. Ona je u nekoliko navrata izjavila da joj je medijska pažnja bila stresna, te da su joj u tome pomogli alkohol i droga.

Glumica je godinama pokušavala da se izvuče tog kruga pakla, a početkom prošle godine to joj je navodno uspelo jer je dobila diplomu za modni dizajn.

U intervju za TMZ rekla je kako bi se vratila glumi jedino ako bi se rešila zavisnosti.

- Rado bih se vratila glumi da se oporavim. Bilo bi sjajno iskustvo nastaviti šou - izjavila je tada.

Kako je Amanda Bajns izgleda pre i kako izgleda sada pogledajte u galeriji u tekstu.

1 / 3 Foto: Prinskrin: Instagram/rlamandabynes

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.