PORAŽAVAJUĆA ISTINA O PRAVOM UZROKU SMRTI MIROSLAVA LAZANSKOG!
Foto: Youtube

ovo su detalji

PORAŽAVAJUĆA ISTINA O PRAVOM UZROKU SMRTI MIROSLAVA LAZANSKOG!

Četiri godine je bio u logoru u Nemačkoj. Posle rata, bio je oficir u JNA.

Objavljeno:

Ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski iznenada je preminuo u svojoj 71. godini.

Lazanski je preminuo u svom domu u Beogradu od posledica srčanog udara, od takozvanog "nemog infarkta". "Nemi infarkt" je praćen odsustvom bola u grudima i najčešće se javlja kod dijabetičara ili različitih neuroloških oboljenja koja su praćena poremećajem prenosa bolnih draži sa periferije ka korteksu.

1 / 13 Foto: Stefan Stojanović, Marko Nikolić

Rođen je u Karlovcu, od oca Slovenca i majke Srpkinje. Otac je bio oficir Kraljevine Jugoslavije. Kao potporučnik zarobljen je u Grčkoj, četiri godine je bio u logoru u Nemačkoj. Posle rata, bio je oficir u JNA

U Karlovcu završio osnovnu školu, Trebinju srednju a u Zagrebu je završio pravni fakultet. Vojni rok služio 1977. godine u Bitolju u 41. pešadijskoj diviziji JNA.

Kao novinar Miroslav Lazanski je pisao za zagrebačke listove Polet, Vjesnik, Danas i Start. U februaru 1991. je prešao u Beograd i počeo da piše za dnevni list Politika. Osim toga, pisao je i za listove Politika ekspres, NIN, Večernje novosti, zagrebački "Start", Katimerini, Diamond weekly i Securitarian. Napisao je deset knjiga i autor je desetak televizijskih serijala.

Izveštavao je iz ratova u Avganistanu, Bejrutu, Čečeniji, Zairu, Libanu, iz iračko-iranskog sukoba, tokom operacije Pustinjska oluja, za vreme rata u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Kosovu, Libiji itd.

Miroslav Lazanski
foto: Marko Nikolić

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.