NIKO NIJE SLUTIO DA IM JE OVAKVO STANJE U KUĆI! Lepa Brena NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O BOBI!
Foto: Printscreen

iskrena

NIKO NIJE SLUTIO DA IM JE OVAKVO STANJE U KUĆI! Lepa Brena NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O BOBI!

Ne može se uvek opraštati, postoje one koje predstavljaju duševni bol", kazala je.

Objavljeno:

Bajka Lepe Brene i Bobe Živojinovića zvanično je započela 1991. kada su se venčali, a nezvanično četiri godine ranije, kada su počeli da se zabavljaju. Uprkos svim izazovima uspeli su da očuvaju zajednicu i danas važe za jedan od najstabilnijih parova među poznatim ličnostima.

Pevačica za sebe kaže da je, kada se ugase svetla reflektora, obična supruga i majka.

1 / 6 Foto: printscreen

"Lepa Brena je neko ko je na koncertu Lepa Brena ta dva, tri sata, a kada se završi ja tada idem svojoj kući, deci, svom Bobi, porodici i živimo jedan normalan život jer je veoma važno da ne unosite svoju profesiju i titulu u svoj porodični dom. Boba i ja smo uspeli da razlučimo i ostvarimo karijere kao mladi, pa nam je naša ljubav i sve što smo stvarali pomoglo da postanemo stabilni i razlučimo šta je to što vole mediji, a to su skandali. Nisu ljubitelji normalnih i uspešnih kao što smo mi", rekla je Brena i naglasila da je poverenje najvažnije u odnosu dvoje ljudi.

"Poverenje je najvažnija kategorija, a onda ni ljubav, a ni interesi ne mogu da zadrže odnos partnera poslovnih ili životnih. Svi koji su uspeli da sačuvaju intimu u braku i vezama i koji znaju to da neguju su opstali. Boba je veoma pažljiv, on vodi računa da naš odnos uvek bude zanimljiv, da nije monotono, on je veoma talentovan za život i to dobar i kvalitetan", rekla je pevačica u "Grand magazinu" i dodakle se večne dileme - treba li oprostiti prevaru.

"Ako to ruinira psihički život, onda ne, a ako možete da oprostite onda oprostite. Ne može se uvek opraštati, postoje one koje predstavljaju duševni bol", kazala je.

"Čovek koji voli suštinski, bez šminke, bez veštačkih trepavica, kada ste umorni, e to je pravi muškarac koji vas voli, a ja upravo imam takvog", pohvalila je Brena svog supruga.

Lepa Brena, Boba Živojinović
foto: Dragan Kadić

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.