POTRES KOD OLIVEROVE UDOVICE I IGORA JURIĆA?! Milena PRELOMILA, KRAJ JE! (FOTO)
Foto: Miloš Miškov, Marina Lopičić

šta se dešava?!

POTRES KOD OLIVEROVE UDOVICE I IGORA JURIĆA?! Milena PRELOMILA, KRAJ JE! (FOTO)

Njih dvoje započeli zajednički život u Novom Sadu.

Objavljeno:

U poslednja dva-tri dana svi srpski mediji pišu o ljubavnoj vezi Igora Jurića, koji je javnosti poznat kao otac ubijene Tijane Jurić i osnivača fondacije pod njenim imenom, i Milene Ivanović, koja je udovica ubijenog političara Olivera Ivanovića.

Njih dvoje su, navodno, u vezi dve godine, ali su svoju vezu krili od javnosti sve dok Milena na svom Instagram profilu nije objavila njihovu zajedničku fotografiju, a u opisu je napisala samo jednu reč: Ljubav.

1 / 7 Foto: Privatna arhiva, Saša Djordjević, Filip Plavčić

Verovatno nije ni slutila koliko će to podići prašine u medijima i javnosti, ovu objavu je izbrisala za manje od 48 sati. Kurir prenosi da je zbog fotografije došlo i do prvih sukoba između Igora i Milene jer nije želeo da javnost i mediji pišu o njima jer je smatrao da im takva medijska pažnja nije potrebna.

Nakon što su se komentari ispod Milenine objave stalno nizali i uglavnom su bili pozitivni, mada je bilo i nekoliko onih koji nisu bili toliko naklonjeni njihovoj ljubavi, Milena je obrisala sliku i zaključala svoj profil na ovoj društvenoj mreži. Osim toga, ni ona ni Igor nisu odgovarali na pozive novinara, niti su odgovarali na poruke i mejlove.

Da njihova veza traje već dve godine govori i slika koja je tada takođe bila postavljena na Mileninom profilu, na kojoj su ona i Igor zajedno, ali ju je kao i ovu najnoviju izbrisala Oliverova udovica. Da podsetimo, bilo je tvrdnji da su njih dvoje započeli zajednički život u Novom Sadu i da njen sin i Igorova ćerka izdržavaju roditelje i da se često zajedno druže.

Milena Ivanović, Igor Jurić
foto: Printscreen Instagram/milena_bogdan

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.