GOTOVO! OLIVEROVA UDOVICA RASKRINKALA IGORA JURIĆA!
Foto: Printscreen Instagram/milena_bogdan

priznala

GOTOVO! OLIVEROVA UDOVICA RASKRINKALA IGORA JURIĆA!

Igor Jurić je napustio Srbiju i otputovao u Hrvatsku na nekoliko dana.

Objavljeno:

Milena Popović, nevenčana supruga pokojnog Olivera Ivanovića, nedavno je obelodanila vezu sa Igorom Jurićem, ocem tragično nastradale devojčice Tijane Jurić, a osim što je izazvala salvu i pozitivnih i negativnih komentara, ovaj njen potez nije obradovao njenog partnera.

Naime, Jurić je nakon što je njegova draga postavila sliku sa njim uz emotikon srca, kazao da on nije estradna zvezda da bi bilo šta u javnosti objavljivao u vezi sa svojom privatnošću.

1 / 6 Foto: Youtube, Instagram

– Za sve što je objavila Milena Popović iskomunicirajte sa njom, kao i pitanja koja se tiču nje i njenih osećanja – kazao je Jurić za medije.

Milena je za Objektiv istakla da sledeće:

– Doneli smo odluku da naš privatan život držimo dalje od očiju javnosti i medija. To je sve – kazala je ona, očigledno prihvativši Jurićev stav da se ne eksponiraju.

Igor Jurić je napustio Srbiju i otputovao u Hrvatsku na nekoliko dana, kako bi sredio misli, dok je njegova draga ostala u Beogradu. Podsećamo, nakon što je objavila sliku sa Igorom Jurićem, komentari, mahom negativni, samo su se nizali, nakon čega je Popovićeva obrisala fotografiju.

Milena Popović
foto: Beta/Saša Đorđević

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.