SVEKAR POTPUNO RAZORIO NIKOLINU PIŠEK, ONA KUKA!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK

SVEKAR POTPUNO RAZORIO NIKOLINU PIŠEK, ONA KUKA!

Nikolina je odlučila da konce čvrsto drži u svojim rukama.

Objavljeno: 15:20h

Finansijsko stanje Nikoline Pišek već nedeljama je tema u celom regionu, otkako je njen suprug Vidoje Ristović iznenada preminuo početkom maja, u 44. godini.

On je to u nedavnoj izjavi i potvrdio, rekavši da mu je Nikolina, kada je došla na četrdesetodnevni pomen, tražila novac za nastavak renoviranja vile u Zagrebu. Zbog toga on naglašava da nema šta sa snahom da deli, da je sve njegova dedovina, iako ona zahteva da dobije deo imovine, što joj, kako je naglasila u saopštenju, pripada nakon suprugove smrti.

Vidoje Ristović, Nikolina Pišek, Miša Grof
foto: Nenad Kostić, Nemanja Pančić

Upravo zbog te kuće Nikolina i jeste u problemima. Novac za završetak radova nema, a duguje i 800.000 evra, koliko iznose dva kredita koja su ona i Vidoje uzeli da bi kupili spornu vilu. Međutim, ono što mnogi nisu znali jeste podatak da je Pišekova proglasila bankrot još u avgustu 2020. godine, kad je njena firma odeće za odrasle i decu doživela fijasko u poslovanju. Prema pisanju hrvatskog portala Imperijal.net, finansijska agencija FINA je 13. avgusta započela proces stečaja pred opštinskim građanskim sudom u Zagrebu nad Nikolininom firmom, a sudija Ivana Princip je nakon toga donela odluku da je oslobodi obaveza prema poveriocima.

Shodno problemu zbog hipoteke na kuću u Zagrebu, Nikolina Pišek traži posao u svojoj branši i priprema povratak na male ekrane, posle višegodišnje pauze. Kako prenosi 24sata.hr pregovori za jednu poziciju na malim ekranima uveliko su u toku.

1 / 6 Foto: Instagram

Nikolina je odlučila da konce čvrsto drži u svojim rukama i ni od koga finansijski ne zavisi, nakon što je sa svekrom već imala i lični i medijski okršaj. Svoje trenutne emocije podelila je sa pratiocima na Instagramu:

- Ovako sam se od sada odlučila osećati! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja… Život teče. Znam ko ne bi želio da se zarobim u tuzi i u zamci predavanja sudbini, i znam ko ne bi želeo da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio… I tu sam, oslonac i stena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrednost. Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži verojatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja.. Nakon dosta vremena osetila sam se tetošenom. I vraćenom u život. Vidimo se uskoro opet - emotivna je bila voditeljka.

Nikolina Pišek
foto: Nenad Kostić

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.