NAKON TOZOVČEVE SMRTI, ISPLIVALA JE NJEGOVA OGROMNA TAJNA: Godinama je to KRIO, tražio je čak i DNK!
Predrag Živković Tozovac, Foto: Zorana Jevtić

niste znali

NAKON TOZOVČEVE SMRTI, ISPLIVALA JE NJEGOVA OGROMNA TAJNA: Godinama je to KRIO, tražio je čak i DNK!

Sa suprugom Mimom, s kojom je bio u vanbračnoj zajednici sve do početka ove godine dok se nisu venčali

Objavljeno:

Predrag Živković Tozovac preminuo je u 85. godini, 6. aprila 2021. godine, u Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Predrag Živković Tozovac, Tozovac
foto: Zorana Jevtić

Njegov život kao radoholika i boema bio je veoma sadržajan, poznavao je mnogo ljudi, a važio je i za zavodnika. Sa suprugom Mimom, s kojom je bio u vanbračnoj zajednici sve do početka 2021. godine dok se nisu venčali, nije imao decu, a samo jednom je govorio o svojim vanbračnim naslednicima.

Naime, Tozovac nije voleo da priča o svom privatnom životu, ali je jednom potvrdio da je otac.

– Imam dva vanbračna sina, ali to nije za novine. To je moja privatna stvar. Neka su oni živi i zdravi, ali moji sinovi su stvoreni slučajno. Jedan živi u Americi i on već ima sina Marka. Kamo sreće da imam sad sto Srba kojima sam otac. Bio bih najsrećniji čovek na svetu – rekao je pre devet godina pevač za Kurir.

Kako se saznalo od njegovih bliskih prijatelja, sa starijim sinom Tozovac nije bio u kontaktu dugo, a dobio ga je sa jednom “mnogo lepom pevačicom, koju su svi jurili”. Jedna Živkovićeva koleginica (ime poznato redakciji 24 sedam) imala je priliku da sretne njegovog naslednika u Americi, kaže izvor.

Tada je rekla Tozovcu da je iznenađena da otac i sin mogu da imaju identičnu boju glasa. Izvor 24sedam ispričao je dalje da je Predrag drugog sina, koji sada ima oko 35 godina, dobio sa jednom bankarkom, te da je preslikan otac. Međutim, oni su se viđali, ali su im odnosi zahladneli nakon što je Tozovac saznao da njegov naslednik nije diplomirao kao što mu je prethodno rekao. To je pevača mnogo povredilo.

Pre toga, Živković se sa mlađim sinom viđao na dvadesetak dana, ali je taj njihov odnos bio tajnovit, objašnjavao je izvor blizak pokojnom pevaču. Pojedini prijatelji nagovarali su Tozovca da uradi DNK analizu kako bi utvrdio da li je mlađi sin njegov. Na to je pristao i Tozovčev naslednik, objašnjava sagovornik, ali zbog nagovora drugih poznanika to ipak nisu uradili, jer je dete likom “isti otac”.

1 / 6 Foto: youtubescreen

Podsetimo, Živković je u mladosti bio omiljen među nežnijim polom, a jedina romansa o kojoj je progovorio je ona koju je imao sa Biljanom Ristić.

– Smem da pomenem samo Biljanu Ristić, koja je sjajan pevač i imitator i za koju znam da se neće naljutiti, jer je s ljubavlju pominjem. Divna je to ljubav bila. Baš kao i s Mirjanom, ženom kojoj sam posvetio pesmu – otkrio je pevač, a zatim dodao:

– Sada vodim ljubav očima. Svaku devojku i ženu odgledam. Ne priliči da u ovim godinama priđem nekoj mladoj devojci, a da priđem nekoj starijoj ženi, pitala bi me: „Gospodine, jeste li vi normalni?!“ – našalio se on.

Predrag Živković Tozovac preminuo je u 85. godini posle jednomesečnog lečenja od koronavirusa u KBC “Dragiša Mišović”. Dva dana nakon što je otpušten kući, njemu se stanje pogoršalo i prebačen je na VMA, gde je i umro. Sahrana legendarnog pevača obavila se na Novom groblju.

Bonus video:

01:38

Cakana u Usijanju o Tozovcu

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.