BAHATO PONAŠANJE DŽENIFER LOPEZ!? Optužila je SESTRA ove zvezde!
Dženifer Lopez, Foto: Printscreen Instagram

na udaru

BAHATO PONAŠANJE DŽENIFER LOPEZ!? Optužila je SESTRA ove zvezde!

Džej Lo na udaru

Objavljeno: 13:33h

Deni Minog, australijska pevačica i sestra Kajli Minog, otkrila je detalje o zahtevima Dženifer Lopez pre jednog nastupa.

Kako je otkrila. Lopezova je imala posebne prohteve za nastup u emisiji „Top of the Pops“ kasnih ’90-ih.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram

Naime, Dženifer je odbila da učestvuje u emisiji ukoliko se njena svlačionica potpuno ne rekonstruiše. Zahtevi su uključivali da soba bude cela u belom, uključujući i nameštaj. Budući da se te 1999. ipak pojavila u popularnoj muzičkoj emisiji, može se zaključiti da su producenti i TV kuća učinili zatraženo, te potpuno obnovili sobu za Džej Lo.

"Čujete stalno priče o 'diva trenucima' svetskih zvezda, ali ja jednu zapravo mogu i da potvrdim. I ja sam bila u toj emisiji i rekli su mi da će nastupiti i Dženifer, te da je na putu prema tamo, ali na kraju je rekla svoje zahteve. Tada sam iskoristila situaciju i otišla da vidim kako izgleda njena soba za uređivanje. Pogledala sam svaki detalj. Jedino što mi nije bilo jasno je zašto bela boja. Svi izvođači koriste tonu šminke za lice i telo, kako tačno ide s tim na beli kauč", ispričala je Minog.

Podsetimo, pre nekoliko nedelja Lopez je na Netfliksu objavila svoj dokumentarac u kojem otkriva je govorila o svojoj karijeri.

Tada je otkrila da je nije želela da deli binu sa Šakirom tokom finala Superbola, te da nije "za to radila celog života".

Bonus video:

00:28

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.