BORA ĐORĐEVIĆ ŽIRIJU U ZVEZDAMA GRANDA REKAO DA SU BUDALE: Oni se UDRUŽILI pa mu odbrusili ŽESTOKO!
Bora Đorđević, Foto: Vladimir Sporčić

HAOS

BORA ĐORĐEVIĆ ŽIRIJU U ZVEZDAMA GRANDA REKAO DA SU BUDALE: Oni se UDRUŽILI pa mu odbrusili ŽESTOKO!

Bora Đorđević dao je mišljenje o svojim kolegama iz žirija "Zvezda Granda".

Objavljeno:

Đorđević je članove žirija nazvao „iskompleksiranim budalama“ koje najmanje pažnje u takmičenju posvećuju kandidatima.

„U žiriju ‘Zvezde Granda’ gledamo iskompleksirane budale, čast izuzecima, koje misle da su oni glavni u emisiji, a ne oni nesrećni klinci koji se takmiče, stoje i satima slušaju njihova proseravanja o svemu i svačemu, a najmanje o njihovom pevanju“, rekao je Bora i intervjuu za „Novosti“.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Snežana Đurišić, koja je godinama član žirija pomenutog takmičenja, ne slaže se sa svojim kolegom i naglašava da svi koji sede u "Grandu" imaju veliko ime i blistavu karijeru.

"Poštujem svačije mišljenje, što ne znači da se sa njim i slažem", kaže Snežana i dodaje:

"Kao muzički urednik savršeno dobro znam šta radimo mi kao žiri vezano za takmičare. Pored toga što ih ocenjujemo, mi smo i mentori, što znači da im pomažemo i usmeravamo onako kako smatramo da treba, a biću slobodna da kažem da smo svi mi u žiriju ljudi od kredibiliteta sa ozbiljnim karijerama iza sebe", rekla je Snežana Đurišić.

Snežana Đurišić
foto: Printscreen

Violeta Viki Miljković, koja je ovogodišnji mentor pobednika dala je kratku izjavu, ali nije želela da širi ovu priču i rasplamsava skandal.

Viki Miljković
foto: Emilija Jovanović

"To me ne zanima, ne komentarišem takve izjave", rekla je Viki čiji je kandidat ove godine odneo pobedu u takmičenju "Zvezde Granda".

Pre samo deset dana Bora Đorđević bio je gost u žiriju takmičenja "Nikad nije kasno". Tamo je i pevao sa Žikom Jakšićem.

Žika Jakšić
foto: Damir Dervišagić

"Nikada ne komentarišem izjave svojih kolega, to je rekao Bora Čorba, a ja ne mislim tako. Ja imam svoje, a moje kolege imaju svoje izjave", kratko je rekao Žika Jakšić za "Alo".

Bonus video:

05:20

KONCERT RIBLJE ČORBE U ČAST ALEKSIĆA! Bora Đorđević obratio se publici na TAŠU: Hvala što ste došli, pevaćemo Mišine pesme!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.