GENERAL SIMIĆ U ŠEMI SA OVOM PEVAČICOM?! Olga za Espreso otkrila sve o PRETNJAMA koje DOBIJA, RASKRINKANI!
Foto: Printscreen, Dragan Kadić

EKSKLUZIVNO

GENERAL SIMIĆ U ŠEMI SA OVOM PEVAČICOM?! Olga za Espreso otkrila sve o PRETNJAMA koje DOBIJA, RASKRINKANI!

Neke stvari koje su izrečene ne može da oprosti!

Objavljeno:
Milica Stanimirović

Kao bomba je buknula vest o svađi Sandre Čaprić i Olge Margitić, a u sve to su umešane i javnosti dobro poznate face. Sandra i Olga su obavile čuveni telefonski razgovor kako bi raspravile ko kome preti, a umesto da se pomire, sukob je produbljen, te su direktno pale nove pretnje.

Olga Margitić
foto: Privatna arhiva, Damir Dervišagić

Ovaj deo razgovora, koji je preneo Pink.rs, je šokirao naciju.

- Sandra, ozbiljno ti kažem, sedi, popričaj sa Majom - rekla joj je Olga, međutim Sandra nije htela ni da čuje.

- Šta da pričam, ko meni preti?! Je l ste vi normalni? Rekao mi je Bane da mi pretite, mene ćete da izudarate... Koga?! Je l' vi znate s kim imate posla, je l' znate da motka ima dva kraja? Je l' ste vi normalni?! Šta je vama? Znaš li da sam ja sa Simićem bolja nego što vi mislite, vas dve? Kome vi, ljudi, pretite, da li ste vi normalni? - izgovorila je Sandra i u sve su uplele generala Dragišu Simića, inače bivšeg dugogodišnjeg dečka Ljupke Stević, kojem je Čaprićeva nedavno pevala na privatnom veselju.

dragiša simić
foto: Zorana Jevtić

- Znam za generala Simića... Meni lično pričao - rekla je Olga, koja je aludirala na to da je Čaprićeva imala aferu s Simićem.

Kako se dalje navodi, Sandra je istog trenutka počela da urla, a potom navodno zapretila Olgi i Maji da će im "grkljane počupati".

Sandra Čaprić
foto: Instagram

Pozvali smo Olgu kako bismo saznali više informacija o ovoj svađi, budući da je ona stala na stranu svoje najbolje drugarice Maje Marinković koja već nedeljama je u žestokom sukobu sa Sandrom.

- Ne znam kako da komentarišem gospođicu Čaprić, njene pretnje su mi izuzetno smešne. U razgovoru koji je ona snimala pominjala je Generala, niko je nije pitao za dotičnog, verovatno je tako želela doći do neke medijske pažnje, kao sto uvek i dolazi, mora se za nekog zakačiti, nije važno za koga. Tako da za njene pretnje mogu da kažem, pas koji laje ne ujeda, samo pravi buku - rekla je bivša zadrugarka za naš portal, pa otkrila u kakvim je ona odnosima sa Dragišom Simić:

- Nismo ni u kakvom odnosu, Sandra ga je sama spominjala u našem razgovoru, kao što smo i imali prilike da čujemo. Maja i ja smo se svemu ovome samo smejale.

Bane Đokić
foto: PRINTSCREEN/REDTV

U Čaprićkinom taboru bio je Bane Đokić, koji je na račun drugog tabora izrekao najstrašnije uvrede i optužbe. Ipak, sada je "spustio loptu", ali mu Olga ovakve stvari nije oprostila.

- Poslao mi je poruku izvinjenja, ali ja takve stvari ne opraštam, mnogo je tu svega izrečenog preko čega niko normalan ne bi prešao. Kada smo se seli, pružili smo jedno drugom ruku i na tome je ostalo - rekla je Olga za Espreso pa se dotakla Sandre Rešić i njene veze sa Anđelom:

- Sandrina i Anđelova veza mi je bila veliki šok, jer Sandri ne treba niko da bi se borila, međutim, vidi se da su tu u pitanju emocije koje traju od pre, ali nisam verovala da će Sandra sa bilo kim uploviti u neki odnos. Ako je srećna sa njim, onda mi je drago, jer ona zaslužuje da bude srećna. Drago mi je što je konačno pokazala emocije jer je jako emotivna iako to vešto zna da sakrije. Imam visoko mišljenje o Sandri, sto se tiče privatnog života. Situacija koja se desila u Zadruzi nije to promenila, bar ne sa moje strane. Družile smo se dugi niz godina, i to nam je bila prva rasprava ikada, žao mi je zbog toga, i žao mi je sšto nas dve nismo posle toga razgovarale. Nadam se da ćemo jednog dana rešiti sve što je bilo tamo.

Sandra Rešić
foto: Nemanja Nikolić

Olga je doživela veliku porodičnu tragediju dok je bila u Zadruzi, a onda i nestala na neko vreme sa mreža. Međutim, pojavila se i to u totalno drugačijem izdanju. Postala je brineta, a sada je otkrila i kako se oseća posle svega.

- Posle mog izlaska, prvo mi je trebalo vremena da se oporavim od svega što mi se desilo. Moja najbolja prijateljica Maja Marinkovic mi je dosta pomogla, moram to da kažem. Sada uživam, gledam da sve što je iza mene tamo i ostane. A sto se tiče fizičkog izgleda, znate da žene kada im se nesto desi promene nesto na sebi, tako je došlo i do moje promene, nadam se na bolje - zaključila je Olga za Espreso.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.