UDALA SE SA 16, SINA RODILA U 17oj, A OD 19te JE POČEO HOROR: Celu noć VRIŠTALA kroz selo na sav glas!
Foto: Prinscreen

jeza

UDALA SE SA 16, SINA RODILA U 17oj, A OD 19te JE POČEO HOROR: Celu noć VRIŠTALA kroz selo na sav glas!

Pevačici nije uvek bilo bajno

Objavljeno:

Folkerka Stojanka Novaković, poznatija pod nadimkom Stoja, svojevremeno je ispričala potresne detalje iz svog privatnog života.

Stoja se sa 16 godina udala, ali je već sa 19 godina ostala bez supruga. Drama se odvijala u selu Perlez.

- Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka kog sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina sam rodila sa 17, i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz suprugovu saglasnost. Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila ta nesreća, a onda je sve krenulo naopako - ispričala je pevačica za "Alo".

1 / 6 Foto: Instagram printscreen

- Ceo taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala! Mislila sam da neću preživeti. Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednje parče hleba. Naravno, morala sam da nastavim da pevam po kafanama da bi moje dete imalo šta da jede - dodala je ona u svojoj ispovesti za "Alo" svojevremeno.

Kako je navela, sa svojom porodicom nije bila u dobrim odnosima jer se oni nisu slagali sa njenom preranom udajom, a ni porodica njenog supruga je nije volela.

- Porodica mog supruga me nikada nije volela, od samog početka sam im smetala. Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i moje dete od tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni stvari da ponesem, izašla sam bez ičega - ispričala je tada Stoja za "Alo" jednom prilikom.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.