KAD DETE RODI DETE! Konačno vidimo DECU pevačica koje su MALOLETNE OSTALE TRUDNE: Kao da su VRŠNJACI, ŠOK! (FOTO)
Pevačice, Foto: Beta/Branislav Božić, © ATA Images, Damir Dervišagić

OTKRIVENO

KAD DETE RODI DETE! Konačno vidimo DECU pevačica koje su MALOLETNE OSTALE TRUDNE: Kao da su VRŠNJACI, ŠOK! (FOTO)

Danas su velike zvezde, ali nekada nije bilo lako!

Objavljeno: 11:21h

Mnoge pevačice sa naše javne scene postale su majke veoma rano, dok ni one nisu napunile 18 godina i postale punoletne, a neretko su govorile o tome i okolnostima pod kojima im se tako rano desilo da postanu majke. Sada vam predstavljamo sve estradne dame koje su jako rano postale mame!

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Tina Ivanović je sina Danijela rodila kada je imala samo 16 godina. Punih 10 godina nije mogla da vidi svoje dete, jer joj je bivši suprug to branio.

"Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi volela da bude sa svojim detetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živeo i čekala ga", ispričala je pevačica jednom prilikom, pa dodala:

Tina Ivanović
foto: Printscreen Instagram/tinaivanovic

"Dve godine nakon razvoda otišla sam da radim u Nemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli."

Stojanka Novaković, poznatija kao Stoja, imala je veoma tešku životnu priču.

"Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka koga sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina Milana sam rodila u sedamnaestoj godini i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz saglasnost supruga. Ta idila je trajala do moje 19. godine, kada se desila ta nesreća, onda je sve krenulo naopako", ispričala je Stoja.

Stojanka Novaković Stoja, Stoja
foto: Printscreen Facebook/stojainstitucija

Njen suprug tada je poginuo, a ona je ostala sama sa sinom.

"Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i dete od nepune tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni svoje stvari da ponesem, izašla sam bez ičega", ispričala je ona, a njen sin Milan danas radi u psihijatrijskoj bolnici Laza Lazarević.

Goca Božinovska je takođe rano ostala u drugom stanju i ostvarila se u ulozi majke. Bila u srednjoj školi kad je zatrudnela sa kompozitorom Radetom Vučkovićem, on se zaklinjao da je ludo zaljubljen u nju iako je bio oženjen.

Jelena Vučković, Mirko Šijan
foto: Dragan Kadić

Goca je tada rodila ćerku Jelenu, a malo nakon toga rastala se od Radeta, otišla kod svojih roditelja koji su brinuli o njenoj ćerkici dok je ona radila. Kasnije je otpočela vezu sa Zoranom Šijanom sa kojim je dobila dvoje dece.

Ana Bekuta rodila je sina Igora sa 17. godina. Prolazila je kroz veoma teške trenutke, a u jednom periodu morala je da ostavi sina u domu za nezbrinutu decu, što joj je bila najteža stvar u životu.

Ana Bekuta, Igor Polić
foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

"U sedamnaestoj godini imala sam zdravu i zrelu odluku da rodim dete, šta god da se desi na ovom svetu. Bila sam maloletna, odnosi u porodici, selu, okolini nisu bili sjajni. Da bi se stanje sredilo i smirilo, dala sam Igora u dom u Zvečanskoj ulici. Ostao je tamo osam i po meseci, ja sam odlazila svakih deset dana da ga vidim i vraćala se", ispričala je Bekuta.

I Zorica Marković postala je majka sa samo 15 godina, kada se udala za harmonikaša, sa kojim je brak potrajao veoma kratko.

Zorica Marković
foto: Printscreen Instagram/zoricamarkovic official

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.