ŠTA JE OVO?! MISLILI STE DA O NAJVEĆOJ LEPOJ BRENI ZNATE SVE: Možete li da se OPKLADITE koliko godina ZAISTA IMA?!
Foto: Sonja Spasić

ovo je istina

ŠTA JE OVO?! MISLILI STE DA O NAJVEĆOJ LEPOJ BRENI ZNATE SVE: Možete li da se OPKLADITE koliko godina ZAISTA IMA?!

Retko ko se od nas bavi godinama javnih ličnosti!

Objavljeno: 21:15h

Fahreta Jahić Živojinović, poznatija kao Lepa Brena, je jedna od najpoznatijih jugoslovenskih pevačica. Rođena je 20. oktobra 1960. godine u Tuzli. Odrasla je u Brčkom, a otac Abid i majka Ifeta su joj omogućili skromno i bezbrižno detinjstvo. Lepa Brena ima sestru Faketu i brata Faruka. Inače, pevačica Lepa Brena i Boba Živojinović su preko tri decenije u braku, koji je oduvek važio za stabilan. Međutim, u jednom trenutku isplivale su priče da među njima ruže ne cvetaju više.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

Naime, pre nekoliko godina, mediji su bili prepuni naslova da su socijalni radnici posetili dom slavnog para, a sve zbog anonimne prijave da je Boba navodno fizički zlostavljao Brenu.

Iako tada nisu želeli da reaguju, niti da demantuju, niti da potvrde te priče, izvor blizak Živojinovićima tvrdi da je ovo uzdramlo celu porodicu. Koliko god da su Brena i Boba znali da ovo nije istina, njihovim sinovima nije bilo svejedno da čitaju pomenute tekstove, iako su znali da je Boba daleko od nasilnika, a Brena ni blizu ženi koja bi trpela da na nju neko povisi i glas, a kamoli da je udari.

– Ja sam preživela toliko lepih, ali i ružnih i tužnih stvari i sve te ružne i tužne stvari sam odbolovala. Međutim, ja sam privatno imala toliko teških stvari, umirali su mi dragi ljudi, imala sam uspona i padova u karijeri… Što se tiče pisanja o fizičkom zlostavljanju, to me ne pogađa… Mene više pogađa što smo postali društvo bez etike i morala… Pogođena sam kao majka, kao roditelj, kao neko ko se trudio da ovim mlađim generacijama pokaže da je potreban rad, edukacija, da samo rad na sebi može doneti kvalitet. Onda shvatite da živite u vremenu kada onaj ko je niko i ništa može da se pojavi u medijima. Međutim, ja i dalje mislim da se rad i trud isplati i da svojim primerom trebamo deci pokazati jedan pozitivan odnos prema životu – izjavila je tada Lepa Brena.

Lepa Brena ima 61 godinu i dokaz je da su za nju godine samo broj.

Lepa Brena
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

03:12

LEPA BRENA POBESNELA! Na ovo pitanje novinara zapenila, pa ŽESTOKO ODBRUSILA: Nemate pravo da IZMIŠLJATE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.