"LEPA BRENA JE POLOMILA OBE RUKE": Tako je glasila rečenica koja je PROMENILA SVE, bila je to NAJVEĆA TRAGEDIJA!
Foto: PRINTSCREEN/PRVA TV

kakav šok

"LEPA BRENA JE POLOMILA OBE RUKE": Tako je glasila rečenica koja je PROMENILA SVE, bila je to NAJVEĆA TRAGEDIJA!

Fotografija koju je na svoj Fejsbuk profil okačio Bobin i Brenin sin Viktor: Pevačica sa porodicom u bolnici

Objavljeno:

Nesreće i tragedije su sastavni deo svačijeg života, te tako postoje i na estradi. Lepa Brena je 2014.godine u jednom momentu doživela ozbiljnu povredu, a mi vam u nastavku prenosimo tekst u originalu:

"Pevačica Lepa Brena jutros se teže povredila i hitno je primljena u bolnicu u Lovranu, u Hrvatskoj. Prelome obe ruke zadobila je kada se saplela i pala.

1 / 4 Foto: Printscreen/paparacolov/pink

Poznata pevačica Lepa Brena jutros je u jednom odmaralištu u Novom Vinodoloskom pala i slomila obe ruke, nakon čega je hitno hospitalizovana, a očekuje se da sutra bude operisana.

Potrebna joj je hirurška intervencija, ali lekari su zbog njenih prethodnih problema s trombom odlučili da do jutra pričekaju s operacijom, prenosi Index.hr.

Fotografija koju je na svoj Fejsbuk profil okačio Bobin i Brenin sin Viktor: Pevačica sa porodicom u bolnici

Srpska folk-zvezda trebalo je večeras i sutra da održi dva koncerta u makarskoj diskoteci „Petar Pan“, ali sada su sve njene aktivnosti otkazane do daljega, navodi ovaj portal.

Brena i njen suprug Boba Živojinović odmarali su se u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, kao svakog leta, a tokom doručka pala je i slomila obe ruke, rekao je njen portparol Vedran Strukar.

1 / 5 Foto: Instagram

„Do daljeg neće nastupati, a otkazani su nastupi u Makarskoj i Bihaću“, stoji u službenom saopštenju, a Strukar dodaje i da će kupcima karata novac biti refundiran.

Kako je u prvom trenutku navela većina medija u regionu, prelome obe ruke pevačica je zadobila u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu prema Makarskoj.

Kasnije se kratkom izjavom oglasio njen suprug Slobodan Živojinović koji je demantovao te navode.

Nakon nezgode i pada, folk zvezda biće zadržana na lečenju u Ortopedskoj klinici Lovran, nadomak Opatije.

Brzom intervencijom hrvatskih doktora i predusretljivošću kompletnog medicinskog osoblja, ustanovljeno je da je Brena slomila desnu, ali i lakat leve ruke, zbog čega će biti podvrgnuta hirurškoj intervenciji, navodi Index.hr.

Stanje Lepe Brene je stabilno, ona se oseća dobro, uz nju su osim supruga Bobe i sinovi Stefan i Viktor, kao i kompletno medicinsko osoblje spomenute klinike.

1 / 6 Foto: Printscreen

Javnosti se saopštenjem obratila i porodica Lepe Brene.

Porodica Živojinović ovom prilikom se zahvaljuje na velikoj pažnji koju su im ukazali svi zaposleni u Ortopedskoj klinici u Lovranu, ali i svim bliskim prijateljima, kao i celokupnoj javnosti širom Balkana na ukazanom interesu i brigom za zdravstveno stanje folk zvezde, navodi se u saopštenju."

Bonus video:

03:12

LEPA BRENA POBESNELA! Na ovo pitanje novinara zapenila, pa ŽESTOKO ODBRUSILA: Nemate pravo da IZMIŠLJATE!

(Espreso / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.