UZMITE ČAŠU VODE I PRIPREMITE SE: Evo kako danas izgleda POPULARNA KASANDRA, ovome se NIKO nije nadao!
Kasandra, Foto: Print Screen Youtube

KO SE SEĆA?

UZMITE ČAŠU VODE I PRIPREMITE SE: Evo kako danas izgleda POPULARNA KASANDRA, ovome se NIKO nije nadao!

Popularna glumica sa svojih 49. godina i dalje osvaja pogledom.

Objavljeno: 10:10h

Koraima Tores je glumica koja je krajem devedesetih godina prošloga veka bila prava senzacija u Srbiji, jer je osvojila srca gledalaca kada je glumila čuvenu Kasandru u istoimenoj seriji.

Inače, Koraima Tores rođena je 6. juna 1973. godine u Valensiji, a karijeru je započela osamdesetih. Svoju prvu ulogu odigrala je u telenoveli ”Alondra” koja se kod nas emitovala tek nakon ”Kasandre”.

1 / 5 Foto: Print Screen Youtube

Kasandra je ostavila ubedljivo najveći trag. Nedavno je sve iznenadila izjavom da je shvatila da je “profesionalno ostvarena“ tek kada je došla u Beograd i videla koliko je vole.

– Kasandra je u mnogome promenila moj život, zahvaljujući njoj otišla sam da radim u Kolumbiji, gde sam se udala i zasnovala porodicu. Tačnije, moj život može se podeliti na period pre i posle Kasandre – izjavila je glumica jednom prilikom.

Nedavno je objavila da ima zdravstveni problem.

"Bila sam u bolnici zbog respiratornih problema. Kontrolisaću ih i sada konačno idem kući. Sada ću se čuvati mnogo više. Hvala vam svima na vašim porukama, mnogo su mi pomogle", napisala je Koraima.

Popularna glumica sa svojih 49. godina i dalje osvaja pogledom.

1 / 6 Foto: Instagram/lacoraima

Posle velikog uspeha na televiziji, glumica se posvetila radu u pozorištu. Sa suprugom Nikolasom Monterom, sa kojim ima sina, je dugo vremena igrala u predstavi “Pisma ljubavi”.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.