ČESTITKE PLJUŠTE! KARLEUŠA I DUŠKO PROSLAVILI 14 GODINA BRAKA: Ovo su USLIKANI ljubavni momenti! (FOTO)
Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

dirljivo

ČESTITKE PLJUŠTE! KARLEUŠA I DUŠKO PROSLAVILI 14 GODINA BRAKA: Ovo su USLIKANI ljubavni momenti! (FOTO)

Godinama paparaci nisu uspeli da uslikaju Jelenu i Duška zajedno, a o njihovom braku se često spekuliše

Objavljeno:

Pop zvezda Jelena Karleuša i bivši fudbaler Duško Tošić juče, 28. juna, proslavili su 14 godina braka i ljubavi iz koje imaju ćerke Atinu i Niku.

- Duško je čovek mog života. On je sve ono o čemu sam potajno maštala - rekla je Jelena nakon spektakularnog venčanja.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

U godinama koje su usledile nakon venčanja bilo je poslovnih prepreka i trzavica, baš kao i u njihovom pivatnom životu, ali je ljubav definitivno ono što ih je održalo. Iako se spekuliše o njihovom braku, fudbaler o privatnim stvarima ne priča javno, dok Jelena retko govori o tome.

- Nisam se razvela, sa Duškom je sve okej - izjavila je nedavno pevačica.

Duško se više ne bavi fubalom profesionalno, već je sada fudbalski menadžer, te je češće u kući na Dedinju sa svojom porodicom, o čemu svedoče i njegove fotografije na Instagramu.

Karleuša i Tošić se več neko vreme ne prate na Instagramu, a zajedničke fotografije uklonili su sa ove mreže. Kako Jelena kaže, razlog je jer Duško ne želi da gleda njene objave.

- On je odavno odlučio da ne želi da se nervira, niti da gleda ono što kačim na Instagram. Ne želi da zna, ne želi da vidi. Upoznao me je kao smernu domaćicu koja se nikada nije provokativno oblačila i onda se desila neka neverovatna promena - rekla je pop zvezda ranije.

Godinama paparaci nisu uspeli da uslikaju Jelenu i Duška zajedno, jer su se "vešto krili". Tošić je bio na Jeleninom nastupu u Beogradu za doček 2022. godine, ali se nije eksponirao, pa je u jutarnjim časovima objavio snimke sa slavlja.

Takođe, prošlog leta Duško je među poslednjima, čak i nakon Jelene, kako ne bi privlačio pažnju, došao na jedan prestonički splav gde je njegova supruga imala nastup.

1 / 18 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Podsetimo, Jelena i Duško izgovorili su sudbonosno "da" na Vidovdan, 28. juna, 2008. godine. Ubrzo nakon venčanja dobili su prvi ćerku Atinu. Na isti datum kada se rodila Atina, godinu kasnije rodila se druga naslednica, Nika.

Atina i Nika su kruna Jelenine i Duškove ljubavi i oni su veoma ponosni na svoje naslednice koje su izrasle u predivne devojčice i svoje roditelje učinile potpunim i srećnim.

Jelena se udala u venčanici sa "Svarovski" kristalima, koja je bila teška 5 kilograma i ukrašena sa 17 metara bele svile. Do oltara u u obliku srca, od nekoliko hiljada belih ruža, dopratio ju je otac Dragan Karleuša.

Jelenine i Duškove zajedničke fotografije koje su obrisali pogledajte u galeriji u tekstu.

Bonus video:

02:16

Jelena Karleuša nije želela da daje komentar

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.