KOKAN IZ "PORODIČNOG BLAGA" JE U BRAKU SA OVOM POZNATOM LEPOTICOM: Svi je znate po njenoj ČUVENOJ emisiji!
Aleksandar Dunić, Foto: RTS printscreen

ljubav

KOKAN IZ "PORODIČNOG BLAGA" JE U BRAKU SA OVOM POZNATOM LEPOTICOM: Svi je znate po njenoj ČUVENOJ emisiji!

Uživaju u skladnom braku

Objavljeno:

Glumac Aleksandar Dunić, koji se proslavio ulograma u serijama "Srećni ljudi" i "Porodično blago", godinama je u skladnom braku s Draganom Litričin Dunić, novinarkom i univerzitetskom profesorkom, inače doktorom književnih nauka.

1 / 6 Foto: RTS printscreen

Kako su jednom prilikom njih dvoje otkrili, Aleksandar je bio verni gledalac Draganine emisije iz oblasti kulture "Ličnosti i svetovi" i bilo je jasno da su im interesovanja slična, a ljubav je navodno planula na prvi pogled.

- Pritom, svetovi dramske umetnosti i književnosti su kompatibilni, tako da nismo dva sveta - istakla je svojevremeno Dragana za Story.

Dragana Litričin
foto: Printscreen

Kako je ona pre nekoliko godina objasnila, sin Dušan, koji danas ima već 21 godinu, centar je njihovog sveta.

- Trudimo se da ga vaspitamo tako da postane dobar čovek. Učimo ga plemenitosti, humanosti, hrabrosti, ali i da živi po ovim već pomalo zaboravljenim vrlinama u današnje vreme. Ne verujem u lažne vrednosti novog doba, kao ni u brz, lak i nezaslužen uspeh. Verujem samo u najviše ljudske vrednosti koje će, ipak, pobediti u svakom vremenu. Istina je uvek jača od laži, dobrota od zla, svetlost od tame, ljubav od mržnje, pravda od nepravde, a vreme kao najbolji sudija pokazaće da je bolji svet moguć jedino ako postanemo bolji ljudi. A to znači i da, uprkos trenutnoj sumornoj stvarnosti, vaspitavamo decu da veruju u ideale - istakla je ona.

Bonus video:

03:03

MNOGO JE KRVI, VULGARNOSTI I GRUBOSTI: Čuveni Tika Špic iz Porodičnog blaga NIKAD OŠTRIJE o kolegama: To je NEGLEDLJIVO!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.