OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA O KRISTIJANOVOJ ŽENI: Krije se od svih, NIKO NE ZNA ŠTA RADI: Istina je SKANDALOZNA!
Foto: Nikola Anđić

MALO KO ZNA

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA O KRISTIJANOVOJ ŽENI: Krije se od svih, NIKO NE ZNA ŠTA RADI: Istina je SKANDALOZNA!

Kristijan Golubović kupio je Ivani stan u Kraljevu.

Objavljeno:

Kristijan Golubović kaže da je njegova žena Ivana bila nevina do 28. godine. Žestoki momak objašnjava da je ona čuvala svoju čednost za brak sa njim zato što joj je Sveta Petka to savetovala u snu.

Ivana je godinama bila sama, čekajući dan kada će se junak filma “Vidimo se u čitulji” oženiti njome:

1 / 6 Foto: youtube/printscreen

– Ona mučenica, nije imala nijednog partnera pre mene. Sa 28 godina je bila nevina. Kada mi je to rekla, pitao sam je: “Iz kog si ti manastira došla?” Tada mi je objasnila da me voli od svoje 15. godine i da me je čekala 13 godina. Rekao sam joj: “Koga, bre, ti čekaš? Kriminalca? Mentola? Jesi li ti normalna?

Dvadeset godina sam stariji od tebe.” A ona meni: “Znam ja šta radim, meni je Sveta Petka u snu rekla: Sačekaj, kazaću ti kada da ga pozoveš.” I tako je i bilo – ispričao je Kristijan za Informer.

On je istakao da je njegova supruga veoma konzervativna, te da žestoko osuđuje devojke koje se provokativno oblače. Golubović smatra da Ivana nije stvorena da živi u 21. veku:

Kristijan Golubović kupio je Ivani stan u Kraljevu.

– Moja žena kao da je iz 16. veka, kao da živi u doba inkvizicije. Bukvalno je u fazonu – tražite veštice po šumama i spalite na lomači jer nose suknju iznad listova.

Ivana Golubović
foto: NIKOLA ANĐIĆ

Bivši robijaš ističe da bi mu žena ostala verna do smrti, čak i kada bi on našao drugu devojku:

– Kada bih ja nju ostavio, ne bi imala drugog muškarca do groba. Ista je kao njena majka. Ostala je bez muža pre 32 godine, a tu ženu nikad niko nije video da priča sa muškarcem na ulici. Njih dve mi nikada neće oprostiti druženje sa Stanijom i Balerinom. Kada počnu da me fortaju zbog njih, iznervirale bi i kita u moru, a ne mene.

Iako zna da njegovoj supruzi smeta što je ušao u četvrtu sezonu “Zadruge” jer se boji da će je prevariti, Golubović nije odustajao od ideje da se u septembru preseli u Šimanovce na deset meseci.

– Obećao sam Željku Mitroviću da ću ući i moram to da ispunim. On mi je mnogo pomogao dok sam bio na robiji. Porodični smo prijatelji i ne mogu da pogazim datu reč. Ali sam isto tako Ivani dao reč da neće biti kao prvi put. Da me neće zaludeti nijedna lepotica. Međutim, ona pravi haos otkako sam potpisao ugovor. Suze roni, nervira se… Govori kako ih opet ostavljam, kako ću da se kurvam u rijalitiju. Rekla mi je da treba da me bude sramota jer imam ćerku koja će poći u školu, a deca će je zezati kako joj se otac valja po krevetima sa kurvama i silikonušama – rekao je Golubović pre ulaska u Zadrugu.

Čini se kako je Ivana domaćica i da Kristijan samo želi da ona brine o njihovom detetu, dok on zarađuje novac u Zadruzi.

1 / 7 Foto: Kurir/Nikola Anđić

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.