ISPLIVAO SNIMAK U KOM KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PREKLINJE ZA PARE! U dugovima do guše?!
Foto: Nikola Anđić

ŠTA SE ZAPRAVO DESILO?

ISPLIVAO SNIMAK U KOM KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PREKLINJE ZA PARE! U dugovima do guše?!

- Pošalji ako imaš 200-300 franaka, treba mi - rekao je Kristijan.

Objavljeno: 10:33h

Kristijan Golubović je jedan od najaktivnijih zadrugara i uvek je spreman da napravi šou. Šuška se da upravo on ima najveći honorar u Beloj kući.

Kažu meni, ti si cirkusant, starleta, ulaziš u rijaliti! Pa zar ne bi ti za 350.000?! Evo, da otkrijemo karte, pa nek me demantuju! Neću da uđem unutra ako ne mogu barem jednu kuću da kupim - otkrio je Golubović za domaće medije svojevremeno.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Više puta se potegla tema da je tada deo novca od honorara naplatio pre ulaska u rijaliti kako bi obezbedio svoju porodicu.

Međutim, ovih dana počeo je ponovo da kruži snimak na kom Kristijan traži pozajmicu od nekog prijatelja.

- Pošalji ako imaš 200-300 franaka, treba mi - rekao je Kristijan.

Nije naglašeno kada je nastao snimak, te postoji mogućnost da je žestokom momku samo bila potrebna pozajmica u tom trenutku, a da je on to ubrzo i vratio.

Mnogi su se zapitali kako je ova prepiska sa prijateljem dospela u javnost. Da li ga je prijatelj izdao i namerno pustio prepisku u etar ili mu je ukraden telefon pa je tako dospela u ruke onih koji ne podržavaju Kristijana.

Bonus video:

02:44

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ SNIMA REP PESMU SA GRUPOM IZ NEMAČKE?! Nakon podviga sa Ribljom Čorbom i Elitnim Odredima PONOVO ŠOKIRAO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.