ANU KOKIĆ NE TREBA NALJUTITI! Nikola Rađen otvoreno o odnosu sa bivšom suprugom! Gledajte Kontra šou!
Foto: Kurir

kurir tv

ANU KOKIĆ NE TREBA NALJUTITI! Nikola Rađen otvoreno o odnosu sa bivšom suprugom! Gledajte Kontra šou!

Ne propustite novu epizodu emisije Kontra šou večeras na Kurir televiziji!

Objavljeno:

Srpski olimpijac i reprezentativac, Nikola Rađen gost je večerašnjeg izdanja emisije “Kontra šou” na Kurir televiziji.

Poznati sportista već dugo je na meti srpskih medija i tabloida, a prilikom gostovanja u emisiji Kontra šou otvoreno je govorio o svojim počecima, olimpijadi, ćerkama, Ani Kokić i spekulacijama da je nasilnik.

Intervju je započeo pričom o vaterpolu, dotakao se i odnosa sa bivšom suprugom pevačicom Anom Kokić te otkrio da i dalje neguju sjajan odnos i zajedno učestvuju u vaspitanju ćerki. Kao životne uzore navodio je tihe i povučene ljude, a na pitanje da li je uvek miran i povučen, odgovara da to najbolje znaju protivnički igrači.

Kontra šou
foto: Kurir

U proteklih nekoliko meseci, bila je aktuelna vest o navodnom fizičkom sukobu sa Rađenovom partnerkom. Bio je veoma izričit i pomalo ljut kada je video ovo pitanje, a kakve nam je odgovore dao saznaćete večeras od 22.50 časova.

U ovom iskrenom i emotivnom intervjuu osvrnuo se na omiljene pesme u kafani, na pobedu i zlatnu medalju, na osećaj koji je imao kada je uzimao zlatnu medalju ispred skupštine i mnoge stvari koje su obeležile njegovu sportsku, ali i profesionalnu karijeru. Ne propustite novu epizodu emisije Kontra šou večeras na Kurir televiziji!

Bonus video:

00:28

NIKOLA RAĐEN PRETUKAO DEVOJKU!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.