KO JE KOGA OVDE LAGAO I MAZAO?! Milica posle DRAME I HAPŠENJA opet u Nikolinom zagrljaju! (FOTO)
Foto: Nenad Kostić, Mup, © ATA Images

auuuu!

KO JE KOGA OVDE LAGAO I MAZAO?! Milica posle DRAME I HAPŠENJA opet u Nikolinom zagrljaju! (FOTO)

Devojka bivšeg vaterpoliste, Nikole Rađena, nedavno ga je prijavila za nasilje, ali je potom odlučila da u tužilaštvu odbaci optužbe

Objavljeno: 10:18h

Milica Ristić i Nikola Rađen nakon incidenta koji se dogodio 1. aprila izdali su saopštenje u kom su izvestili javnost da je to bio samo nesporazum, kao i da su se njih dvoje pomirili.

A dok su mnogi sumnjali u njihovo pomirenje, njih dvoje pokazali su da žive u ogromnoj ljubavi nakon što je Rađen objavio fotografiju sa svojom devojkom Milicom i čestitao joj rođenan oslovivši je neobičnim nadimkom:

- Srećan rođendan, Lolo - napisao je Nikola.

A Milica je ovu fotografiju podelila s javnošću, te je svima jasno da im je veza i više nego stabilna.

Podsetimo, radnica jedne pumpe u opštini Stari grad prijavila je tog jutra u 4.45 sati da je devojka Milica R. (30) došla i požalila se da je Rađen pretukao. Dolaskom na lice mesta, Milica R. je policijskoj patroli ispričala da je nakon kraće rasprave njen emotivni partner, Nikola Rađen pretukao, tačnije, zadao više udaraca u predelu glave i po telu.

Ona je imala vidljive povrede u predelu lica ispod levog oka u vidu otekline i crvenila i rasekotinu donje usne u levom uglu. Na lice mesta izašla je i ekipa Hitne pomoći i povređenu Milica R. uputili u UC. Devojka Milica R. za sada ne želi da podnese prijavu za navedeni događaj.

1 / 5 Foto: Instagram/printscreen

Bonus video:

00:28

NIKOLA RAĐEN PRETUKAO DEVOJKU!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.