POZNATOJ PEVAČICI UNIŠTENI UNUTRAŠNJI ORGANI, RAZORILA JU JE OVA BOLEST: Obratite pažnju na OVE SIMPTOME!
Foto: Emilija Jovanović

šok

POZNATOJ PEVAČICI UNIŠTENI UNUTRAŠNJI ORGANI, RAZORILA JU JE OVA BOLEST: Obratite pažnju na OVE SIMPTOME!

Priznaje da joj s godinama održavanje forme postaje teže, ali ne odustaje od sporta i obožava da isprobava nove aktivnosti.

Objavljeno: 16:07h

Slavna pevačica Šer uskoro puni 76 godina, a često dobija pitanja vezana za mladoliki izgled i energiju koju poseduje. Pevačica se godinama bori protiv retke bolesti, Epštajn-Braovog sindroma.

Ova bolest izaziva osećaj umora i razara unutrašnje organe, a kako se već nekoliko godina uspešno bori sa njom, za to je zaslužna volja da se posveti kvalitetnoj i zdravoj ishrani, ali i fizičkoj aktivnosti.

Šer
foto: Printscreen Youtube

- Pored povrća, to su pirinač, mahunarke, kao i nešto što se nutricionistima verovatno neće dopasti, ali ja prosto obožavam - testenine. Banane i nektarine tamanim jer su pune zdravog nerafinisanog šećera, a sir smatram najgorom namirnicom za ljudsko telo jer ga ne varimo kako treba i prepun je masti i holesterola - otkrila je pevačica i dodala:

- Volim sladak krompir koji može da se spremi u mikrotalasnoj za četiri minuta. Otkrila sam ga zajedno sa Mišel Fajfer kada smo snimale 'Veštice iz Istvika'. Tada smo bukvalno živele na njemu.

Priznaje da joj s godinama održavanje forme postaje teže:

- U ovom životnom periodu moram da radim dvostruko više. Oduvek sam bila sportski tip. Kao mlada, bavila sam se različitim disciplinama, čak i ekstremnim. Sada najviše volim da surfujem. Doduše, na dasku sam stala dosta kasno, kad sam već prevalila šezdesetu.

Šer, Pevačica
foto: Printscreen/ Instagram/cher

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.