RAMIZ JE BIO VERSKI SVEŠTENIK, PROMENIO POL I POSTAO NAIDA: Potpuno se TRANSFORMISAO, muškarci uzdišu za njim! FOTO
Foto: Printscreen

evo kako danas izgleda

RAMIZ JE BIO VERSKI SVEŠTENIK, PROMENIO POL I POSTAO NAIDA: Potpuno se TRANSFORMISAO, muškarci uzdišu za njim! FOTO

Rekla je da će možda postati i prva transrodna bula u Sarajevu.

Objavljeno:

Ramiz Mujkanović (26) je transrodna osoba koja živi i radi u Sarajevo, i ima veliki uticaj na društvenim mrežama, te je shodno tome prati veliki broj ljudi na istim. Rođen je u Nemačkoj, gde je dobio nadimak Franc, a kao dečak najviše je voleo Ferari automobile, zbog čega su je tako i zvali. Kombinacija dva nadimka iz detinjstva učinila ga je umetničkim imenom kojim se danas predstavlja javnosti. Ramiz je u prošlosti bio verski imam.

Transformacija se desila iz imama u ženu jer sam ja to želela. Ne bih bila ovo danas bez Božije odredbe. - rekla je ona svojevremeno u jednom intervjuu.

Naida Mujkanović
foto: Printscreen

Ramiz je danas Naida, koja već nekoliko meseci uzima hormonsku terapiju koja prethodi hirurškom lečenju promene pola. Kao dete znao je da je drugačiji. U početku je sumnjao da je gej, ali su dileme otklonjene već pri prvom pokušaju emotivne veze sa gej osobom.

- Počela sam da budem hormon pre četiri meseca i nisam se nadao velikim promenama. Ipak, lice mi je već ženstvenije, grudi mi rastu... Presrećna sam. Jedina mana je višak emocija, ali ja se borim - rekla je svojevremeno sada već Naida za Avaz.

Predrasude su je pre mnogo godina oterale iz malog bosanskog grada. U Sarajevo je došla sama i uspela u svakom planu. Ona je odličan frizer, njena lista čekanja je duga i svakoga očara u trenu.

- Konačna operacija će tek za dvije godine. Do tada ću rešiti grudi i skidanje adamove jabučice. Oduvek sam maštala o velikim grudima, sve dok nisam osetila taj teret na pregledu – objasnila je ona.

Rekla je da će možda postati i prva transrodna bula u Sarajevu.

1 / 3 Foto: Printscreen FACE TV

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.