KAKVA EMOCIJA: Publika tri sata sa Matićem u glas pevala, a muzička zvezda poručila: Vaša emocija je nešto najlepše
Foto: Promo

spektakl

KAKVA EMOCIJA: Publika tri sata sa Matićem u glas pevala, a muzička zvezda poručila: Vaša emocija je nešto najlepše

Matić nastavlja promociju svog albuma “Dva života” na dugačkoj turneji koja obuhvata tri kontinenta.

Objavljeno:

Muzička zvezda Saša Matić napravio je pravu atmosferu za pamćenje prethodne večeri. Pred više od osam hiljada ljudi Saša je u Sloveniji, gradu Velenju držao koncert više od tri sata, a publika je zajedno sa njim stihiski pevala njegove dobro znane hitove.

- Dobro veče draga publiko. Nemam reči kojima bih opisao ovu emiciju. Srećan sam kada osetim vašu energiju koja mi daje podsticaj da pevam još dugo dugo. Ovo je veoma lep oseća i radujem me što je tako. Malo je tri sata za dobru zabavu kakvu mi znamo da napravio. Ovo je neprocenljiv osećaj i verujem da ću se uskoro ponovo vratiti - obratio se Saša nakon uspešnog koncerta publici.

Matić nastavlja promociju svog albuma “Dva života” na dugačkoj turneji koja obuhvata tri kontinenta. U septembru Sašu očekuje Američka i Kanadska turneja, nakon toga veliki koncert u Zagrebačkoj areni koji je zakazan za 21.10. Potom odlazi na Australijsku turneju. Tokom leta odražaće brojne koncerte po Evropi, a na Balkanu će nastupati u nekoliko država. Ono čemu se mnogi raduju je koncert na Banjalučkom Kastelu 16.07. koji će biti održan zajedno sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Novim CD-om Saša obeleževa 20 godina uspšene karijere, a ovaj projekat napravljen je u saradnji sa Telekomom Srbija.

Bonus video:

01:23

Saša Matić stigao venčanje Đanijevog sina

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.