NAJVEĆI HIT ALEKSANDRE PRIJOVIĆ NAPISAO JE SRPSKI POLITIČAR: I ne samo tu pesmu, NIKO NE MOŽE DA POVERUJE!?
Aleksandra Prijović, Foto: Instagram

ZANIMLJIVO

NAJVEĆI HIT ALEKSANDRE PRIJOVIĆ NAPISAO JE SRPSKI POLITIČAR: I ne samo tu pesmu, NIKO NE MOŽE DA POVERUJE!?

Izgleda da joj je taličan!

Objavljeno: 15:14h

Aleksandra Prijović i Saša Matić prete da svojim duetom bace u senku i onaj koji je Matić uradio sa Cecom, pa je za par dana ovu pesmu tada poslušalo skoro 3 miliona ljudi.

1 / 7 Foto: © ATA Images

Pesma "Ko si ti" prva je dugo vremena bila na tzv.trending listi u Srbiji, a i kako ne bi - pregledi su samo pljuštali, Aleksandra je izgledala bolje nego ikada kao i sada, i uspela da glasom parira svom starijem kolegi.

Ipak ono što je mnogima promaklo je činjenica da je muziku za ovu pesmu napisao naš poznati, doduše bivši, političar.

Reč je o Mlađanu Dinkiću.

No, ovo nije prvi hit koji je Dinkić pisao za buduću Breninu snajku. On je napisao i čuvenu "Totalnu anesteziju".

Mlađan Dinkić
foto: Marina Lopičić

Podsetimo, gradske vlasti u Hrvatskom gradu Đurđevcu donele su odluku o zabrani izvođenja i reprodukcije "cajki", što je hrvatski naziv za srpsku narodnu muziku, u ugostiteljskim objektima i na terasama.

Naime, odluka važi samo za period vikenda, od petka do nedelje, kada se održava turistička manifestacija Picokijada u ovom gradu. Gradska vlast je saopštila da se odluka odnosi samo na centar grada.

- Obaveštavaju se ugostitelji koji su u potpunosti izmirili svoje obaveze prema Gradu Đurđevcu, a koji su izrazili interesovanje za produženje radnog vremena tokom Picokijade, da je Grad Đurđevac odlučio da odredi drugačije radno vrijeme za restorane i barove u gradu. Od 24. do 26. juna ugostitelji mogu da rade od 0.00 do 24.00 časa. Radno vreme važi i za terase postavljene pored ugostiteljskih objekata, kao i za šatore postavljene na javnim površinama. U ugostiteljskim objektima koji se nalaze na Trgu svetog Jurja i Starogradske ulice u Đurđevcu, može se izvoditi samo odgovarajuća tradicionalna i popularna muzika - navodi se u odluci gradskih vlasti.

U saopštenju gradskih vlasti nije navedeno ko će kontrolisati izvođenje odgovarajuće muzike i da li postoje kazne za one koji se ne pridržavaju.

Sudeći po anketi koju je napravio 24sata.hr, većina njihovih čitalaca je za zabranu narodnjaka tokom festivala - 68 odsto je za zabranu, dok je svega 32 odsto protiv takve vrste zabrane.

Bonus video:

00:13

Aleksandra Prijović stigla na svadbu Đanijevog sina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.