"NE TREBAJU MI NJENE MARKETINŠKE FORE!" Tea Tairović ODBRUSILA Indi Aradinović nakon optužbi za KRAĐU SPOTA!
Tea Tairović, Foto: Printscreen:instagram/tea_tairovic

žestoko

"NE TREBAJU MI NJENE MARKETINŠKE FORE!" Tea Tairović ODBRUSILA Indi Aradinović nakon optužbi za KRAĐU SPOTA!

Skandal dobija novi epilog

Objavljeno:

Pevačica Tea Tairović oglasila se nakon što je njena koleginica Indi Aradinović izjavila da joj je "ukrala" ideju za spot.

Tea Tairović
foto: ATA images

- Tea Tairović se sada tim povodom oglasila za Informer i istakla da joj ovakve marketinške fore nisu potrebe s obzirom da joj je album slušan:

- Moj album je slušan, što se da čuti na mojim nastupima, publika jednoglasno peva. Meni ovakve marketinške fore ne trebaju - rekla je Tea.

1 / 7 Foto: Instagram

Podsetimo, Indira je u emisiji "Ekskluzivno" otkrila da je imala ideju da snimi isti spot koji je snimila Tea za pesmu "Balkanija":

- Ideje su čudo, ideje iscure. Jako čudna koincidencija da je Tea Tairović snimila spot koji sam ja zamislila i ispričala jednoj osobi, koja znam da nije prenela. Ideja o spotu gde su sve evropske zastave u pitanju. Dobro je odradila svoj deo posla. Očigledno da je popularna. Eto, dešava se da moje ideje neko ukrade - izjavila je Indi u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

02:46

NAKON SUKOBA ANE NIKOLIĆ I MILICE PAVLOVIĆ OGLASILA SE TEA TAIROVIĆ! Otkrila koji VELIKI HIT na estradi je NJOJ prvo bio PONUĐEN

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.