NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU! Indi Aradinović protiv Tee Tairović: "UKRALA MI JE SPOT!"
Indira Indi Aradinović, Foto: Instagram

SUKOB

NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU! Indi Aradinović protiv Tee Tairović: "UKRALA MI JE SPOT!"

Ispričala svoju priču

Objavljeno:

Pevačica Indira Indi Aradinović ispričala je da je imala ideju za sledeći spot, ali je preduhitrila koleginicaTea Tairović.

- Ideje su čudo, ideje iscure... Jako čudna koincidencija da je Tea Tairović snimila spot koji sam ja zamislila i ispričala jednoj osobi, koja znam da nije prenela. Ideja o spotu gde su sve evropske zastave u pitanju. Dobro je odradila svoj deo posla. Očigledno da je popularna. Eto, dešava se da moje ideje neko ukrade - objasnila je Indira u emisiji "Ekskluzivno".

1 / 8 Foto: ATA images

Podsetimo, pevačica je nedavno raskinula veridbu sa biznismenom iz Kopenhagena sa kojim je bila dve godine u vezi. Sada je, pred kamerama TV Pink progovorila o svom emotivnom životu.

- Pa nije baš da može svako da mi priđe i da me osvaja. Retko kad se desi da se zaljubim. Baš se teško zaljubljujem, ne može svako da me osvoji - rekla je Indi i dodala:

- A da bih bila sa nekim mora da mi se sviđa i da sam zaljubljena... Mora da me "radi", da ima neku hemiju, neku energiju... A one kombinacije na noć, dve, tri, par sati, nisam iz tog filma - zaključila je pevačica.

Bonus video:

03:13

Indira Aradinović Indi iznela sve detalje o dečku koji je vodi na luksuzna putovanja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.