NOVA DRAMA U PORODICI PREMINULOG VIDOJA: Nikolina vec 10 godina prolazi kroz PAKAO, nema više ĆUTANJA!?
Foto: Nenad Kostić, Nemanja Pančić

STRAšNO

NOVA DRAMA U PORODICI PREMINULOG VIDOJA: Nikolina vec 10 godina prolazi kroz PAKAO, nema više ĆUTANJA!?

Ovo nismo znali

Objavljeno: 07:25h

Vitor Ristović, iliti Miša Grof, otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, otkrio je pre dva dana šokantne detalje o snajki Nikolini Pišek, za koju tvrdi da joj je samo bitan novac, a ona, po svemu sudeći, više ne želi da ćuti o porodičnim odnosima, te ne prestaje da iznosi mnoštvo privatnih detalja u javnost.

Nikolina Pišek
foto: Damir Dervišagić

- Ne bih želela da se spuštam na njegov nivo. To nije moj diskurs. Naprosto se sramim umesto njega. Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo porodice i svog pokojnog sina, pa ni sebe samoga. Od njega ne očekujem ništa osim da se ispoštuje zakon koji je vrlo jasan - kazala je bila Nikolina za "Informer", a sad je otkrila da je prošla kroz pakao zbog Vidojeve porodice.

1 / 9 Foto: Nenad Kostić

- Porodica mog supruga Vidoja me šikanira punih 10 godina - otkrila je hrvatska voditeljka, dok se, kako 24sata.hr navodi, prijateljima poverila da njen muž i njegov otac Miša Grof nisu razgovarali čak šest godina.

- Otac moga supruga nije njegov zakonski naslednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio. Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina - poručila je bila Nikolina.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.