BAĆA SE POLAKO RASPADA: Glumac nije mogao da izdrži, PRIZNAO SVE!
Foto: Printscreen youtube

kakav šok

BAĆA SE POLAKO RASPADA: Glumac nije mogao da izdrži, PRIZNAO SVE!

Ekipa portala Srbija Danas iskoristila je priliku na snimanju da razgovara sa glumcem Miodragom Radonjićem, koji tumači ulogu Baće

Objavljeno:

U Beogradu je pala prva klapa na snimanju druge sezone serije "Južni vetar: Na granici". Prvi kadar snimili su proslavljeni holivudski glumci Erik Roberts i Vilijam Boldvin i time je zvanično počelo snimanje novih 10 epizoda jedne od najpopularnijih serija regiona, koje će i produkcijski i dramaturški opet pomeriti granice domaće i regionalne produkcije.

Snimanje će se odvijati do oktobra na različitim lokacijama u Srbiji, Hrvatskoj, Rusiji, a najverovatnije i u Italiji i Crnoj Gori. Za to vreme Maraš i Baća naći će se u mnogim opasnim situacijama, koje će ostaviti velike posledice na njih.

1 / 3 Foto: Zorana Jevtić

Ekipa jednog portala iskoristila je priliku na snimanju da razgovara sa glumcem Miodragom Radonjićem, koji tumači ulogu Baće.

- Baća će imati i dalje komičnih momenata, ali će početi da snosi posledice života koji živi godinama. Pred kraj serije to postaje dosta ozbiljno čak i po njegovo zdravlje... Najveći izazov biće mi to na koji način ću sprovesti Baćin lagani raspad. On više neće moći da izdrži tako brz ritam života - otkriva Miodrag Radonjić.

Ekipa će u narednom periodu snimiti novih 10 epizoda, dok će dodatne četiri biti izmontirani deo filma "Ubrzanje"da bi se publika lakše uvela u priču. Radnja se ovog puta bazira na izgradnji gasovoda "Južni tok", čiji deo treba da prođe kroz Srbiju i to kroz njivu Petra Maraša. Tada se u celu priču uključuju američki i ruski agenti.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.