OVO JE NAJVEĆI BLAM DRAGANE KATIĆ: Prevrnula se usred programa, ceo studio počeo da VRIŠTI OD SMEHA!
Foto: RTV Pink printscreen

kakav blam

OVO JE NAJVEĆI BLAM DRAGANE KATIĆ: Prevrnula se usred programa, ceo studio počeo da VRIŠTI OD SMEHA!

Prisutni su joj odmah pritekli u pomoć, a ona se na visokim potpeticama vratila na scenu i uprkos bolovima, nastavila sa radnim zadatkom kao da se ništa nije dogodilo

Objavljeno:

Voditeljka Dragana Katić doživela je nezgodu na snimanju emisije ''Nikad nije kasno'' kada je pala nasred scene, usled čega je zadobila povrede na telu. Uprkos hematomu na kolenu, ona je izdržala na sceni do kraja snimanja i time pokazala koliko je profesionalac, ona je nedavno govorila i o svojim tajnama.

Naime, Dragana je tokom snimanja, silazila sa velike scene, kada se saplela i nije uspela da održi ravnotežu, pa se srušila na pod. Tom prilikom je izvrnula zglob, a zatim se stvorio i hematom na kolenu.

1 / 5 Foto: © ATA Images

Prisutni su joj odmah pritekli u pomoć, a ona se na visokim potpeticama vratila na scenu i uprkos bolovima, nastavila sa radnim zadatkom kao da se ništa nije dogodilo.

U komentarima ispod snimka svi su Dragani poželeli brz oporavak. Ipak, bilo je i onih koje je nasmejala svojim padom. - Nezgoda na radnom mestu! Voditeljka pala na sceni, nakon čega joj je ukazana pomoć od strane kolega - piše u opisu videa, na zvaničnoj Instagram stranici emisije. - Boli me još uvek i ruka i noga, ali dobro.

1 / 2 Foto: Printscreen

Kada sam pala, u roku od sekunde mi je pritrčao mladi kamerman, pitao da li mi je muka i odmah otišao po led. Masirao mi je nogu i pobrinuo se da mi bude bolje. Divno vaspitano i dobro dete - ispričala je Katićeva za "Grand onlajn".

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.