DRAGANA KATIĆ OSTAVLJENA NA ULICI! Voditeljka POTIŠTENA PRIZNALA: "OSTAVIO ME JE ZBOG NEODOLJIVE PLAVUŠE"!
Foto: RTV Pink printscreen

NASMEJALA SVE

DRAGANA KATIĆ OSTAVLJENA NA ULICI! Voditeljka POTIŠTENA PRIZNALA: "OSTAVIO ME JE ZBOG NEODOLJIVE PLAVUŠE"!

- I onda me je ostavio zbog ove neodoljive plavuše. - napisala je Dragana.

Objavljeno:

Dragana Katić je poznata kao veliki profesionalac, a nikad nije dozvolila da privatni život utiče na njen posao. Ipak, gubitke je teško podnosila.

"Teško se nosim sa gubicima. Rano sam ostala bez roditelja. Jedinica sam i nisam bila spremna na to. U međuvremenu, mnogi dragi prijatelji su preminuli i mislila sam da ću nekako otupeti na te vesti. Medutim, nisam. Sve to je na mene ostavilo velike posledice. U smislu da drugačije gledam na život, jer sam u poslednje dve godine živela sa mnogo straha.

- U trenucima kada se setim nekih ljudi koji više nisu tu, bude mi teško i zaplačem. Ne mogu da se pomirim s tim da ih nikad više neću videti. Tolike godine sam ih sretala, radili smo zajedno, druzili se, smejali, i sada ih odjednom nema. Tokom protekle dve godine imala sam utisak kao da sam u nekom mraku. Strah je bio non-stop prisutan", rekla je svojevremeni za "Gloriju" Dragana koje je svojevremeno pričala da je išla na snimanja dok joj je majka bila teško bolesna.

1 / 6 Foto: © ATA Images

Dragana je na svom Instagram storiju svojevremeno podelila zanimljivu fotografiju, gde na ulici mazi jednog psa, a po svemu sudeći, sve ovo bi se i dalje nastavilo, da nije naišla ona...

- Sve je bilo ok dok nije naišla ONA - napisala je voditeljka.

Radi se o tome, da je sasvim neočekivano psu naišla lepša polovina, tako da je odlučio da pažnju preusmeri na nju, a Dragana je sve to ispratila, vidno raspoložena i nasmejana.

- I onda me je ostavio zbog ove neodoljive plavuše. - napisala je Dragana i nasmejala sve.

Dragana Katić
foto: instagramscreen

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.