ZAVRŠILA U BOLNICI: Bivša učesnica Zvezda Granda imala saobraćajku! (FOTO)
Stela Rade, Foto: Profimedia

užas

ZAVRŠILA U BOLNICI: Bivša učesnica Zvezda Granda imala saobraćajku! (FOTO)

Objavila je fotografiju iz bolnice.

Objavljeno:

Mlada pevačica iz Hrvatske Stela Rade prošle sezone je odustala od "Zvezda Granda". Ona je tada odlučila da se povuče iz takmičenja i da se za svoje mesto na estradi bori na drugačiji način.

1 / 2 Foto: Privatna arhiva

– Odustala sam od Zvezda Granda. Nemam ništa protiv produkcije, štaviše, bilo mi je lepo, uživala sam, bilo je to jedno lepo iskustvo za mene. Mnogo toga sam naučila i osvestila, a isto tako sam osvestila i da to nije moj put - saopštila je Stela svojim pratiocima na "YouTube"-u tada kada je napustila ovaj šou. Ponovo je privukla pažnju ova pevačica, ali ovog puta povod uopšte nije lep. Stela je na "Instagramu" objavila fotografiju iz bolnice.

– Rekle mi sestre da nisu još imali tak slatke pacijente na intenzivnoj… rekoh ne mogu do ogledala, al budem jednu fotku ahahah i bome, u solidnom sam stanju, bar dok deluju lekovi - poručila je mlada pevačica na pomenutoj mreži.

Kako Espreso saznaje, Stela je zapravo imala saobraćajnu nezgodu, a pratioci na društvenim mrežama joj u komentarima žele što brži oporavak.

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.