AMBER HERD JE DONELA NAJVAŽNIJU ODLUKU DO SADA: Menja život, dešava se OVO!
Foto: Print Screen Youtube/Law&Crime Network

HAOS

AMBER HERD JE DONELA NAJVAŽNIJU ODLUKU DO SADA: Menja život, dešava se OVO!

Dror Bikel, brakorazvodni advokat i autor knjige “The 1% Divorce, When Titans Clash”

Objavljeno:

Glumica Amber Herd u pregovorima je oko pisanja knjige kako bi povećala svoj prihod nakon što je izgubila milione dolara u tužbi za klevetu protiv bivšeg supruga Džonija Depa. Izvor blizak glumici tvrdi da ona trenutno nije u situaciji da odbije novac.

– Amber svoju karijeru u Holivudu smatra završenom. Ona je već u pregovorima i uzbuđena je zbog toga. U ovom trenutku nema šta da izgubi i želi sve da ispriča- rekao je izvor blizak glumici za OK! Magazine.

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube/Law&Crime Network

Dror Bikel, brakorazvodni advokat i autor knjige “The 1% Divorce, When Titans Clash”, rekao je da bi se glumica mogla suočiti s potencijalnim tužbama koje knjiga može izazvati.

– U meri u kojoj Herdova želi da raspravlja o ovom slučaju i svom odnosu s Depom u knjizi koja govori o svemu, ona mora biti izuzetno oprezna kad govori o njemu- rekao je Bikel. Napominje da će se Dep i njegovi advokati fokusirati na sve što Herdova govori.

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube/Law&Crime Network

– Ako pređe granicu, što je verovatno, nema sumnje da će biti pogođena još jednom tužbom za klevetu i završiti odmah na sudu- dodao je advokat.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.