VOJA NEDELJKOVIĆ SA MAJOM IMA SINA ĐORĐA, A SADA GA PRVI PUT I VIDIMO: Stoji pored oca u ISTOM ODELU, kao KLONIRANI
Foto: Vladimir Šporčić

divno

VOJA NEDELJKOVIĆ SA MAJOM IMA SINA ĐORĐA, A SADA GA PRVI PUT I VIDIMO: Stoji pored oca u ISTOM ODELU, kao KLONIRANI

Sin Đorđe je sada proslavio veliku maturu.

Objavljeno:

Voja Nedeljković može se pohvaliti dugom i uspešnom karijeru, a kada je njegov privatan život u pitanju Voja je ponosan na brak sa suprugom Majom, ali i na sina Đorđa koji je sada proslavio veliku maturu.

Voja Nedeljković
foto: Instagram

Ovaj veliki dan u domu Nedeljkovića probudio je emocije kod ponosnog tate koji je na dan sinovljeve maturske večeri, osim roditeljske, imao i ulogu voditelja. Tim povodom Voja je pozirao sa svojim naslednikom i uputio mu emotivne reči.

- Počeo sam davne 1991. da vodim program maturskih večeri u hotelu Hayat. Nekoliko godina nisam bio angažovan, ali sve u svemu ispratio sam u novi život oko 25 generacija maturanata. Na sinoćnom balu bio je i moj sin, svršeni srednjoškolac. Kao i ostaloj deci, poželeo sam da se raduju životu, da stiču znanja i veštine, da ih prati sreća, i da se ostanu deca u duši i kada sede vlasi počnu da im se pojavljuju na glavi. Srećno sine!- poručio je ponosni tata, nakon čega su čestitke počele da se nižu.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Voja je u 19 godina u braku sa lepom doktorkom Majom sa kojom ima sina Đorđa, a voditelj je u jednom intervjuu otkrio da njegov naslednik ne planira da krene stopama svog oca.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.